Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προσφυγή κατά της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για τα δεδουλευμένα τους και οι Ιωάννου, Σπίνουλας

ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα
07 Σεπτεμβρίου 2019 / 07:31

Η δικαστική οδός φαίνεται πως είναι πλέον ο μόνος δρόμος για όλους όσοι βρέθηκαν πέρσι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

ΑΘΗΝΑ.  Δύο ακόμα προσφυγές ποδοσφαιριστών, που πέρσι αγωνίστηκαν στην ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα πρόκειται να συζητηθούν την προσεχή Δευτέρα στην ΕΠΟ.

Ο λόγος για τις προσφυγές, τις οποίες κατέθεσαν οι Γιάννης Ιωάννου και Σπύρος Σπίνουλας διεκδικώντας -και αυτοί, όπως σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ των «Φαιάκων»- τα δεδουλευμένα τους.

Η δικαστική οδός φαίνεται πως είναι πλέον ο μόνος δρόμος για όλους όσοι βρέθηκαν πέρσι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς τα οικονομικά προβλήματα και η διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί στην κερκυραϊκή ομάδα δεν αφήνει και πολλές επιλογές σε εκείνους που έχουν λαμβάνειν χρήματα από τον σύλλογο.

Τόσο ο Ιωάννου, όσο και ο Σπίνουλας -αμφότεροι από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας- θεωρητικά ήταν στα πλάνα των ιθυνόντων της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για τη δύσκολη σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες, η προσφυγή τους στην ΕΠΟ ωστόσο, φανερώνει ότι οι δύο πλευρές δεν βρήκαν τη «χρυσή τομή» σε ότι αφορά τις οφειλές της διοίκησης προς το πρόσωπό τους.