Προσφυγή κατά της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για τα δεδουλευμένα τους και οι Ιωάννου, Σπίνουλας

Η δικαστική οδός φαίνεται πως είναι πλέον ο μόνος δρόμος για όλους όσοι βρέθηκαν πέρσι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα

07
Σεπτεμβρίου / 2019

ΑΘΗΝΑ.  Δύο ακόμα προσφυγές ποδοσφαιριστών, που πέρσι αγωνίστηκαν στην ομάδα της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα πρόκειται να συζητηθούν την προσεχή Δευτέρα στην ΕΠΟ.

Ο λόγος για τις προσφυγές, τις οποίες κατέθεσαν οι Γιάννης Ιωάννου και Σπύρος Σπίνουλας διεκδικώντας -και αυτοί, όπως σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών του περσινού ρόστερ των «Φαιάκων»- τα δεδουλευμένα τους.

Η δικαστική οδός φαίνεται πως είναι πλέον ο μόνος δρόμος για όλους όσοι βρέθηκαν πέρσι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς τα οικονομικά προβλήματα και η διοικητική αβεβαιότητα που επικρατεί στην κερκυραϊκή ομάδα δεν αφήνει και πολλές επιλογές σε εκείνους που έχουν λαμβάνειν χρήματα από τον σύλλογο.

Τόσο ο Ιωάννου, όσο και ο Σπίνουλας -αμφότεροι από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας- θεωρητικά ήταν στα πλάνα των ιθυνόντων της ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα για τη δύσκολη σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες, η προσφυγή τους στην ΕΠΟ ωστόσο, φανερώνει ότι οι δύο πλευρές δεν βρήκαν τη «χρυσή τομή» σε ότι αφορά τις οφειλές της διοίκησης προς το πρόσωπό τους.