Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Υδραίου: «Για μας δεν υπάρχουν κόμματα, υπάρχει μόνο η Κέρκυρα»

Υδραίου Μερόπη
03 Σεπτεμβρίου 2019 / 15:15

«Δεν πρόκειται να μετατρέψουμε το Δήμο σε πεδίο κομματικών ασκήσεων που στοχεύουν σε μια άγονη αντιπαράθεση...» τονίζει με νόημα η νέα Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων

Η παράταξη «Κερκυραίων Δήμος - Νέα Αρχή» με επικεφαλής τη νέα Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, Μερόπη Υδραίου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σεβόμαστε απόλυτα τους κομματικούς χώρους όλου του δημοκρατικού τόξου, που εκφράζονται με δημοτικές παρατάξεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Για εμάς όμως δεν υπάρχουν κόμματα, υπάρχει μόνο η Κέρκυρα.

Δεν πρόκειται να μετατρέψουμε το Δήμο σε πεδίο κομματικών ασκήσεων που στοχεύουν σε μια άγονη αντιπαράθεση.Σε αυτό το πεδίο η Μερόπη Υδραίου και η νέα δημοτική αρχή δεν θα μπουν ποτέ.

Ο Δήμος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει, οι πολίτες ζητούν λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας και αυτή είναι η προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής.

Η αυτοδιοίκηση είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί με βάση το θεσμικό πλαίσιο που βρίσκεται σε ισχύ είτε το ορίζει η προηγούμενη κυβέρνηση είτε η σημερινή.

Η Μερόπη Υδραίου πιστεύει στη συνεννόηση και στη συνεργασία όλων των δημοτικών παρατάξεων. Θα το κάνει πράξη.

Η αρχή θα γίνει με το νέο κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου που θα έχει δημοκρατική κατεύθυνση, θα εγγυάται τα δικαιώματα όλων των παρατάξεων και θα αποτελέσει προϊόν διαλόγου και συνεννόησης.

Θα ακολουθήσει η συμμετοχή όλων των παρατάξεων στην Επιτροπή Διαβούλευσης.
Ο Δήμος Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κάνει μια Νέα Αρχή».