Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα 180˚: Αφύλακτο από τις πυρκαγιές το Βίδο (photos)

Βίδο
19 Αυγούστου 2019 / 18:14

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αχρηστευμένες και βανδαλισμένες πυροσβεστικές υποδομές αποτύπωσαν στο Βίδο, μέλη της δημοτικής κίνησης «Κέρκυρα 180˚».

Τα μέλη της κίνησης Κέρκυρα 180˚, σε ανακοίνωσή τους διαπιστώνουν ότι «εδώ και χρόνια το νησί έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, χωρίς καμία μέριμνα από πλευράς του Δήμου, που ως ιδιοκτήτης έχει την ευθύνη της ασφάλειας και πυροπροστασίας του χώρου, αφήνοντας τις δημοτικές κατασκηνώσεις χωρίς άδεια λειτουργίας για ακόμη μία χρονιά και θέτοντας σε κίνδυνο τους επισκέπτες και ολόκληρο το ευαίσθητο οικοσύστημα της νησίδας».





Η δημοτική κίνηση «Κέρκυρα 180˚» ζητά άμεση απάντηση από τη Δημοτική Αρχή στην ερώτηση γιατί έχουν οδηγηθεί οι εγκαταστάσεις πυρόσβεσης σε αυτό το άθλιο σημείο, ενώ παράλληλα απαιτεί να ληφθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση και συνολική αποκατάστασή του συστήματος πυρόσβεσης στο Βίδο απευθύνοντας παράλληλα έκκλιση προς τους συμπολίτες μας και επισκέπτες του νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην διάρκεια των επισκέψεων τους.