Δημήτρης Μηλιώτης “Metamorphosis” Σχέδια - Χαρακτικά στην Πινακοθήκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Πινακοθήκη του Δήμου θα παρουσιαστεί από τις 6 Αυγούστου, η νέα έκθεση σχεδίων και

09
Aυγούστου / 2019

χαρακτικών του Δημήτρη Μηλιώτη, με τίτλο Metamorphosis”.
Με σπουδές στη Φυσικομαθηματική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας ήδη πάρει τα πρώτα του μαθήματα στην Κέρκυρα με τον ζωγράφο Νίκο Ζερβό και κατόπιν στην Αθήνα με τον Θεόδωρο Πάντο, σπούδασε χαρακτική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών με δασκάλους τους Γιώργο Μήλιο, Βασίλη Καζάκο και Μιχάλη Αρφαρά.
Έχει πραγματοποιήσει πολλές ατομικές εκθέσεις (Κέρκυρα, Αθήνα, Πειραιά, Γιάννενα, Σέρρες) και έχει συμμετάσχει με έργα του σε πολλές ομαδικές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Bologna, Berlin, Madrid, Barcelona, Birbingham, Bilbao, Bristol, Βrussels, Porto Strassburg).
Στην Πινακοθήκη του Δήμου Κέρκυρας, ο Δημήτρης Μηλιώτης εκθέτει και πάλι μετά από 9 χρόνια. Μας συστήνεται εκ νέου, μέσω μιας ιδιαίτερης, δικής του διαδικασίας, εκεί που η χαρακτική συναντά τον ήχο, εκεί που η σιωπή συναντά τον θόρυβο, εκεί που «συνθέτει» τα δικά του ηχοτοπία… 
Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 09 Αυγούστου στις 8:00 μ.μ. στο Τμήμα Περιοδικών Εκθέσεων του Περιστυλίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Οκτωβρίου.
Ημέρες & ώρες λειτουργίας: καθημερινά 10:00 – 16:00 (εκτός Δευτέρας & αργιών)
 
Είσοδος ελεύθερη


Ελένη Κορωνάκη