Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τροχαίο στη Λεωφόρο Επτανήσου - Σύγκρουση τρακτέρ με μηχανή

Τροχαίο
07 Αυγούστου 2019 / 11:14

Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, με τους δύο οδηγούς ωστόσο, να διακομίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, για προληπτικούς λόγους

ΚΕΡΚΥΡΑ.   Αύγουστος στην Κέρκυρα -με δεδομένα το κακό οδικό δίκτυο, την ανεπαρκή οδηγική παιδεία μεγάλης μερίδας όλων όσοι κινούνται στους δρόμους του νησιού και φυσικά τον πολλαπλασιασμό των οχημάτων λόγω τουριστικής περιόδου- σημαίνει δυστυχώς και αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων.

Ακόμα ένα τροχαίο καταγράφηκε σήμερα, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, στη Λεωφόρο Επτανήσου, με τον απολογισμό του, ευτυχώς, να έχει να κάνει μόνο με υλικές ζημιές.

Συγκεκριμένα, υπήρξε σύγκρουση ενός τρακτέρ, το οποίο οδηγούσε ένας 70χρονος και μιας δίκυκλης μοτοσυκλέτας, της οποίας οδηγός ήταν ένας 38χρονος.

Πέρα από τις υλικές ζημιές, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός, με τους δύο οδηγούς ωστόσο, να διακομίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να υποβληθούν σε μια σειρά από απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα υπήρξε πτώση Ι.Χ. αυτοκινήτου στον αρχαιολογικό χώρο του Μον Ρεπό, ενώ σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Τρίκλινου.