Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια στην Σπ. Καρύδη από τον βουλευτή Αλέκο Αυλωνίτη

Σπυριδούλα Καρύδη
21 Ιουλίου 2019 / 10:23

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια τόσο στη Σπυριδούλα Καρύδη, η οποία εκπροσωπώντας την χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στη Σουηδία,

κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν, όσο και στον προπονητή της Παύλο Σκορδίλη, όπως επίσης και στο σωματείο της, τον ιστορικό Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
«Επίσης να συγχαρώ για την έβδομη θέση που κατέκτησε στο άλμα εις ύψος, στο ίδιο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 την Παναγιώτα Δόση και το σωματείο της τον ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ.
Οι επιτυχίες αυτές έρχονται σε συνέχεια προηγούμενων μεγάλων επιτυχιών Κερκυραίων πρωταθλητών επιβεβαιώνοντας για το ταλέντο των παιδιών μας. Αποτελεί υποχρέωση όλων των θεσμικών παραγόντων να εργαστούμε στοχευμένα και με συνέπεια για να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές στο νησί μας και να παράσχουμε στα παιδιά μας τις ίδιες ευκαιρίες με τα άλλα Ελληνόπουλα για να διακριθούν τα αθλήματα που έχουν επιλέξει».