Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μπαμ με Τουρσουνίδη οι Παξοί

Τοπικά πρωταθλήματα
02 Ιουλίου 2019 / 17:28
Σπύρος Πίκουλας

ΠΑΞΟΙ. Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, όμως είναι απολύτως αληθινό, η πρόσληψη του Γιώργου Τουρσουνίδη στην τεχνική ηγεσία του ΑΟ Παξών.

Ενός παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής, που θα πρέπει τουλάχιστον από τον Αύγουστο ως το τέλος του ερχόμενου Μαΐου να μένει στους Παξούς για να προπονεί την ομάδα που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ, ενώ παράλληλα θα έχει την ευθύνη των ακαδημιών, οι οποίες έχουν εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια, καθώς πέρυσι η Κ16 κατέκτησε τον τίτλο.
Το θέμα με τον 49χρονο Γιώργο Τουρσουνίδη είχε συζητηθεί εδώ και μέρες και φαινόταν απίθανο να μετακομίσει στους Παξούς για μια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος ο άλλοτε σπουδαίος μέσος των Ελληνικών γηπέδων, αλλά είναι πλέον πραγματικότητα και το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου έγινε η παρουσίασή του, ενώ είχε προγραμματιστεί και συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Η επίσημη ανακοίνωση:  «Το Δ.Σ του Αθλητικού Ομίλου Παξών με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή Γιώργο Τουρσουνίδη.Ο Γιώργος θα αναλάβει τόσο την πρώτη ομάδα όσο και τα τμήματα υποδομής. Με μια μεγάλη καριέρα μετρώντας 300 περίπου συμμετοχές στην Α εθνική,22 εμφανίσεις με την εθνική Ελλάδος. Έχοντας διατελέσει μεταξύ άλλων και προπονητής των ομάδων Νέων του ΠΑΟΚ βγάζοντας μεγάλα ταλέντα, έρχεται στην ομάδα μας για να μεταλαμπαδεύσει σε μικρούς και μεγάλους τις γνώσεις του, το πάθος και την αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Γιώργο σ ευχαριστούμε για την τιμή και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια