Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενδιαφέρον για Κουτζαβασίλη και Σιατραβάνη

Superleague 2
13 Ιουνίου 2019 / 16:33
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί τη σεζόν που τελείωσε ο ΑΟΚΚ να μην μπόρεσε να διακριθεί και απλά να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο

πρωτάθλημα της Superleague 2 αλλά είναι γεγονός ότι είχε πολλούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία και στη Super League. Λογικό είναι με τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα, οι περισσότεροι να σκέφτονται το μέλλον τους, αφού είναι επαγγελματίες και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Πέραν αυτών υπάρχουν και αυτοί που έχουν κάνει προσφυγές και είναι ήδη εκτός ομάδας.
Ο Λινάρδος ήταν ο πρώτος που άλλαξε ομάδα επίσημα και υπέγραψε στην Παναχαϊκή ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρχουν και άλλες μετακινήσεις. Στο στόχαστρο είναι ο εξαιρετικός γκολκίπερ Φώτης Κουτζαβασίλης ο οποίος για έξι χρόνια πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα. Ήδη ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει δεχτεί προτάσεις και φαίνεται ότι δε θα μείνει και για έβδομη σεζόν στην ομάδα. Αιτία είναι η κατάσταση που επικρατεί, αφού είναι από τους λίγους στη 15χρονη επαγγελματική πορεία της ομάδας, είτε σαν ΑΟ Κέρκυρα, είτε σαν ΑΟΚΚ, που έμεινε τόσα συνεχόμενα χρόνια στο νησί, αγάπησε την ομάδα, αλλά θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του, καθώς και της οικογένειάς του. Η ποιότητά του και η εμπειρία του είναι στοιχεία που τον κάνουν περιζήτητο στις ομάδες της Superleague 2 και όχι μόνο.
Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που ήρθε στον ΑΟΚΚ το καλοκαίρι του 2018 είναι ο Σάββας Σιατραβάνης, με τον 26χρονο επιθετικό να είναι βασικός στόχος του Κισσαμικού, αφού ο προπονητής της ομάδας των Χανίων, Αλέκος Βοσνιάδης τον ξέρει πολύ καλά. Ο Σιατραβάνης που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στην Κέρκυρα, προηγουμένως πέρασε από Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή, Ηρακλή και Λάρισα. Πέρα από αυτές τις δύο περιπτώσεις, στις 30 Ιουνίου λήγουν και αρκετά συμβόλαια παικτών.
Βέβαια υπάρχει και η πλευρά της διοίκησης που από τη μια κοιτάει να βρει επενδυτή, από την άλλη όμως για αρκετούς παίκτες δεν καίγεται να τους κρατήσει, θέλει να ανανεώσει αρκετά το ρόστερ, θεωρεί ότι αρκετοί παίκτες μπορούσαν και έπρεπε να δώσουν περισσότερα τη σεζόν που τελείωσε, αφού οριακά μπόρεσε να μείνει στη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αρχικά πήγαινε για άνοδο.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια