Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα ονόματα που «παίζουν» για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο της Κέρκυρας

ΝΔ
05 Ιουνίου 2019 / 14:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα γαλάζια πηγαδάκια,

η συγκρότηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Με τον  "αέρα" της υπεροχής που εξασφάλισε η παράταξη από τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τα τοπικά κομματικά στελέχη σβήνουν και γράφουν περισσότερο ή λιγότερο πιθανά ονόματα.
Η ΝΟΔΕ ΝΔ Κέρκυρας βρίσκεται στη διαδικασία υποβολής προτάσεων στα κεντρικά όργανα του κόμματος, έτσι ώστε να βρεθεί το σωστό μείγμα, ανόλογα με το κομματικό ενδιαφέρον και την ποσόστωση.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες του Στέφανου Γκίκα (πρώην βουλευτή), Σπύρου Κροκίδη (πρώην δημάρχου Παρελίων) και Μαριλένας Μάστορα (υπεύθυνης Τομέα Υγείας της ΝΟΔΕ). Σε δημοσίευμα του αθηναϊκού τύπου, αναφέρθηκαν τα ονόματα των Γιάννη Κοντού (προέδρου της ΝΟΔΕ) και Φανής Τσιμπούλη (δημοτικό ψηφοδέλτιο Γ. Τρεπεκλή), χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται.

Πιθανότερα ονόματα για τη συμπλήρωση της πεντάδας, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην παράταξη, θεωρούνται ο Θωμάς Αθανασίου (νομικός) και το στέλεχος του μητρώου μελών Έλενα Σαγιαδινού. Σε κάθε περίπτωση, το "πράσινο φως" θα δοθεί από τα κεντρικά όργανα του κόμματος σε σύντομο χρονικό διάστημα.