Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ηρακλής τον τίτλο, ο ΑΟΚΚ τις εντυπώσεις

Πρωταθλήματα υποδομών
12 Μαΐου 2019 / 17:04
Σπυρος Πίκουλας

ΒΟΛΟΣ. Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η Κ19 του ΑΟΚΚ στον τελικό του πρωταθλήματος Κ19 της Football League,

κόντρα στον Ηρακλή αφού ηττήθηκε με 2-1. Ο αγώνας που έγινε στο γήπεδο του Βόλου, ήταν πολύ καλός και από τις δύο ομάδες. Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 8΄ με τον Μακρή, αλλά ο ΑΟΚΚ, που έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 16΄ με τέρμα του Τσάνη. Το γκολ που έδωσε τον τίτλο στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47΄ και πάλι ο Μακρής. Ο ΑΟΚΚ πίεσε πολύ ως το τέλος, κέρδισε τις εντυπώσεις, δείχνοντας ότι τον αδικεί το αποτέλεσμα, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή, ανακοινώθηκε μία τιμωρία από την αρμόδια επιτροπή σχετικά με τα γεγονότα του ημιτελικού της Πάτρας με την Παναχαϊκή, σύμφωνα με την οποία, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Στεργίου, στερώντας την ομάδα της Κέρκυρας από έναν από τους κορυφαίους της ποδοσφαιριστές.
 
ΑΟΚΚ: Παγκράτης, Γκόγκος, Βλάχος, Γκίτσης, Πιτσόλης, Κέντρος, Παναγιωτίδης, Τσάνης, Μπαμιόγλου (87 Αρμενιάκος), Γκασίδης (72 Καρύδης), Φετεινίδης (81 Budani).


Ηρακλής: Μαυροματίδης, Μανακίτσας, Κριτσιάνης, Φασουλάκος, Χατζηστογιάννης, Γιαννακόπουλος, Κυζιρίδης, Στόϊος (89 Ταουσάνης), Αβραμίδης (78 Αποστόλου), Μακρής (81 Μαγκούτης), Τζούτζιος (93 Αναστασιάδης).

Σπυρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια