Ο Ηρακλής τον τίτλο, ο ΑΟΚΚ τις εντυπώσεις

ΒΟΛΟΣ. Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη η Κ19 του ΑΟΚΚ στον τελικό του πρωταθλήματος Κ19 της Football League,

12
Μαΐου / 2019

κόντρα στον Ηρακλή αφού ηττήθηκε με 2-1. Ο αγώνας που έγινε στο γήπεδο του Βόλου, ήταν πολύ καλός και από τις δύο ομάδες. Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 8΄ με τον Μακρή, αλλά ο ΑΟΚΚ, που έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 16΄ με τέρμα του Τσάνη. Το γκολ που έδωσε τον τίτλο στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης πέτυχε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47΄ και πάλι ο Μακρής. Ο ΑΟΚΚ πίεσε πολύ ως το τέλος, κέρδισε τις εντυπώσεις, δείχνοντας ότι τον αδικεί το αποτέλεσμα, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή, ανακοινώθηκε μία τιμωρία από την αρμόδια επιτροπή σχετικά με τα γεγονότα του ημιτελικού της Πάτρας με την Παναχαϊκή, σύμφωνα με την οποία, τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Στεργίου, στερώντας την ομάδα της Κέρκυρας από έναν από τους κορυφαίους της ποδοσφαιριστές.
 
ΑΟΚΚ: Παγκράτης, Γκόγκος, Βλάχος, Γκίτσης, Πιτσόλης, Κέντρος, Παναγιωτίδης, Τσάνης, Μπαμιόγλου (87 Αρμενιάκος), Γκασίδης (72 Καρύδης), Φετεινίδης (81 Budani).


Ηρακλής: Μαυροματίδης, Μανακίτσας, Κριτσιάνης, Φασουλάκος, Χατζηστογιάννης, Γιαννακόπουλος, Κυζιρίδης, Στόϊος (89 Ταουσάνης), Αβραμίδης (78 Αποστόλου), Μακρής (81 Μαγκούτης), Τζούτζιος (93 Αναστασιάδης).

Σπυρος Πίκουλας