Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σπύρος Ασπιώτης υποψήφιος στο Βορρά με τον Σπύρο Βάρελη

Σπύρος Ασπιώτης
08 Μαΐου 2019 / 10:36

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Σπύρος Ασπιώτης, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Αστικού Πρασίνου Δήμου Κέρκυρας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας,

θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Βορράς Επανίδρυση» και τον Σπύρο Βάρελη. Σε δήλωσή του αναφέρει: «''Ήρθε η ώρα της ευθύνης!
Σας κοιτώ στα μάτια γιατί με θέληση και αποφασιστικότητα πάλεψα νυχθημερόν για να εξεύρω λύσεις, κόντρα σε μεγαθήρια συμφερόντων, πολιτικές αντιπαλότητες, προσωπικούς ανταγωνισμούς και ηγεμονισμούς.
Ήλθαν στιγμές που θα μπορούσα να επιλέξω την προσωπική πολιτική μου επιβίωση, κόντρα στις αξίες και στις αρχές μου. Δεν το έπραξα. Έδωσα τη μάχη εμπνεόμενος από αυτές τις αξίες και σαν απλός στρατιώτης αφιερώθηκα ολοκληρωτικά στο καθήκον.
Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι σήμερα, φίλοι και πολιτικοί αντίπαλοι δηλώνουν και υπόσχονται ότι θα εργαστούν πάνω στο δρομολογημένο προγραμματισμό.
Τη στιγμή αυτή απευθύνομαι στην καρδιά και στη λογική του κόσμου της Βόρειας Κέρκυρας
για να δώσουμε μια τίμια μάχη πάντοτε με το ίδιο σθένος και την ίδια αποφασιστικότητα ,με όραμα, γνώση, και πείρα.
Είμαστε εδώ για τα δύσκολα και δεν φυγομαχούμε! Σε μια εποχή που οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι πιστεύω πως όλοι οι πολίτες πρέπει να ενεργοποιηθούμε και να συμβάλλουμε για ένα καλύτερο αύριο. Έτσι κι εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και να εργάζομαι όπως έκανα μέχρι και σήμερα με ήθος αξιοπρέπεια και σεβασμό στους συνανθρώπους μου με στόχο να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μου»
.