Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μακρά συνεδρίαση, φειδωλές ανακοινώσεις, στη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές και στους τρεις Δήμους

Σύριζα
03 Μαΐου 2019 / 09:13
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τρίτη ή την Τετάρτη και πάντως μετά την κατάθεση όλων των συνδυασμών για τις τοπικές εκλογές στο Πρωτοδικείο, ο Συντονιστής της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινώσει την στάση που θα κρατήσει το κόμμα του. Αυτό δήλωσε στο enimerosi.com ο Τάσος Τόμπρος ύστερα από τη συνεδρίαση του Οργάνου, την Πέμπτη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην συνεδρίαση που ήταν μακράς διάρκειας και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, εξετάστηκαν όλες οι υποψηφιότητες και στους τρεις Δήμους αλλά και η ανακληθείσα πλέον υποψηφιότητα της Ν. Πανδή. Την Δευτέρα θα συνέλθει ξανά η Γραμματεία της Νομαρχιακής ώστε να επεξαργαστεί τις τελευταίες εξελίξεις και το κείμενο της ανακοίνωσης. Έτσι ενώ στους δυο περιφερειακούς Δήμους τα πράγματα δείχνουν πιο καθαρά, εξακολουθεί το πρόβλημα που ανέκυψε στον κεντρικό Δήμο, γεγονός που οδηγεί τα πράγματα σε προτροπή του κυβερνώντος κόμματος σε ψήφο κατά συνείδηση, ίσως με κάποιες κατευθυντήριες επισημάνσεις που θα φωτογραφίζονται συνδυασμοί ακόμα και σύμβουλοι. Στον Νότο ο εγγύτερος Συνδυασμός είναι αυτός του Ν. Γκούση, στον οποίον εντάχθηκαν μέλη του κόμματος και στον Βορρά η επιλογή έγινε στον Συνδυασμό του Σπ. Βάρελη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.