Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τ. Θέος: Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε

ΑΟΚ Κέρκυρα
23 Απριλίου 2019 / 14:49
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νίκη του ΑΟΚΚ στο Αιγίνιο σφράγισε τη συμμετοχή του στη νέα Superleague 2.

Βέβαια το 1-0 ήταν ένα ανοικτό σκορ ως το τέλος με δεδομένο ότι ο ΑΟΚΚ πήγε με πάρα πολλές απουσίες και μόλις με 17 παίκτες στην αποστολή. Όμως ο στόχος επετεύχθη, ενώ ο προπονητής του ΑΟΚΚ, Τάσος Θέος έκανε το 3 στα 3 στον πάγκο της ομάδας, έστω αν το ένα το πήρε στα χαρτιά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού στις δηλώσεις τους οι προπονητές είπαν:
Τάσος Θέος : «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε πάση θυσία, όπως και έγινε. Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας με την μπάλα πάνω-κάτω. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και είχαμε ευκαιρίες, ειδικά με τον Σιατραβάνη, που δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους και καλή συνέχεια στον Αιγινιακό. Ο Αιγινιακός μπορεί να υποβιβάστηκε, αλλά μέσα από αυτή την παρουσία κέρδισε πολλούς νεαρούς παίκτες».
Τζεμ Καρατζά: «Δυστυχώς, στο τελευταίο μας παιχνίδι ηττηθήκαμε για άλλη μια φορά. Χρησιμοποίησα αρκετά παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα. Οι παίκτες μου στο σημερινό παιχνίδι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ειδικά στο β’ ημίχρονο είχαμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας. Θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις για την αναδιάρθρωση και θα κινηθούμε ανάλογα. Συνεχίζουμε καθημερινά τις προπονήσεις μέχρι νεωτέρας».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια