Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα εισιτήρια με Αήττητο και ο χορός της Σχολής Ποδοσφαίρου

Football League
21 Φεβρουαρίου 2019 / 16:46
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο κόσμος έχει αραιώσει επικίνδυνα στα παιχνίδια του ΑΟΚΚ και δεν είναι φετινό φαινόμενο, είναι κάτι που ισχύει τα τελευταία χρόνια.

Μία ομάδα χωρίς τη στήριξη του κόσμου της αποδυναμώνεται. Και οι Κερκυραίοι δυστυχώς τρέχουν στις επιτυχίες, αλλά αδιαφορούν για την προσπάθεια της επαγγελματικής ομάδας του νησιού, κάνοντας μόνο κριτική. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της, ιδιαίτερα τώρα που παλεύει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Παλαιότερα γινόταν πανικός για τα εισιτήρια των αγώνων, είχαμε φτάσει να τοποθετούνται στο γήπεδο λυόμενες εξέδρες για να χωρέσει ο κόσμος. Άλλαξαν οι εποχές, αλλά ακόμα και τώρα, μπορούν να βρεθούν στις εξέδρες 1.000 άτομα για να βοηθήσουν την ομάδα. Τα εισιτήρια είναι προσιτά και η ΠΑΕ ενημερώνει για τη διάθεσή τους με την παρακάτω ανακοίνωση: «Η εντός έδρας αναμέτρηση για τη 18η Αγωνιστική της Football League με τον Αήττητο Σπάτων την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 15:00. Προπώληση εισιτηρίων στα εκδοτήρια του ΕΑΚΚ την ημέρα της αναμέτρησης από τις 12:00 και online από τη VIVA».
Ο αγώνας, λόγω της βαθμολογικής θέσης της ομάδας της Αττικής μπορεί να δείχνει εύκολος αλλά δεν είναι, ο Αήττητος με νύχια και δόντια θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα γιατί κινδυνεύει με υποβιβασμό. Πέραν αυτού, η «πρώτη» του «Allenatore» στον πάγκο του ΑΟΚ μπροστά στον κόσμο της ομάδας, μετά από 14 χρόνια καλό θα είναι να συνδυαστεί με την παρουσία του κόσμου.
Η ΠΑΕ που τα τελευταία χρόνια κάνει προσπάθεια να λειτουργήσουν ακόμη πιο δημιουργικά οι ακαδημίες της, έχει συνεργαστεί με το Αθλητικό Κέντρο «Καρπατσέλης», όπου λειτουργεί η Σχολή Ποδοσφαίρου της ομάδας. Εκεί ετοιμάζονται τα νέα παιδιά με στόχο την πλαισίωση των ομάδων Κ15, Κ17 και Κ20. Αυτές τις μέρες συνηθίζουν οι ομάδες να κάνουν μια εκδήλωση για τα παιδιά και τις οικογένειες τους και έτσι η Σχολή με είσοδο 15€ κάνει αποκριάτικο χορό το Σάββατο, ενώ θα κόψει (έστω και καθυστερημένα) την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η πρόσκληση ανοικτή για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο Magna Graecia.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια