Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πάει για πόλεμο στο Καυτανζόγλειο

ΑΟΚ Κέρκυρα
15 Φεβρουαρίου 2019 / 15:13
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναγκασμένος να πολεμήσει για τη νίκη είναι ο ΑΟΚΚ στο κυριακάτικο ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

με αντίπαλο τον Ηρακλή. Νέα τάξη πραγμάτων για την ομάδα, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας που την έριξε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς πηγαίνει με τον Ν. Αναστόπουλο στον πάγκο.
Ο έμπειρος προπονητής που ανέλαβε και επίσημα την ξέρει ότι η ψυχολογία είναι το πρώτο πράγμα στο οποίο χρειάζεται να δουλέψει. Αγωνιστικά θέλει να βάλει τις δικές του πινελιές στον τρόπο παιχνιδιού, αλλά θέλει χρόνο για να αφομοιώσουν οι παίκτες αυτά που θέλει.
Η απουσία του Σπίνουλα ο οποίος αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν λύσεις, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα θα γίνουν για το παιχνίδι του Καυτανζογλείου. Το ματς θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, ενώ διαιτητής θα είναι ο Α. Κατσικογιάννης.
 
Το πρόγραμμα

Εργοτέλης – Κισσαμικός
Αήττητος – Ηρόδοτος
Σπάρτη –Παναχαϊκή
ΝΠΣ Βόλος – Δόξα Δράμας
Πλατανιάς – ΑΕ Καραϊσκάκης
Τρίκαλα – Απόλλων Πόντου
Ηρακλής – ΑΟΚ Κέρκυρα
Απόλλων Λάρισας -Αιγινιακός

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια