Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απερίφραστα καταδικάζει ο Θ. Γαλιατσάτος τις ύβρεις κατά του Δημάρχου

δημοτικό συμβούλιο
30 Ιανουαρίου 2019 / 15:17

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με αφορμή τα γεγονότα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας και μετά το πέρας αυτής, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης της απρεπούς συμπεριφοράς ατόμων απέναντι στον Κώστα Νικολούζο.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά τη βίαιη, λεκτική επίθεση κατά του Δημάρχου Κέρκυρας κ. Κώστα Νικολούζου από μερίδα συγκεντρωμένων, δήθεν “ευαίσθητων” πολιτών για τον ΧΥΤΥ Λευκίμμης. Ο Δήμαρχος Κέρκυρας, ως θεσμικός εκπρόσωπος του νησιού, αξίζει το σεβασμό όλων, ανεξαρτήτως απόψεων και πολιτικών πεποιθήσεων.
 
Η επιλογή μικρής μερίδας πολιτών να κρατά όμηρο ένα ολόκληρο νησί και να αποτρέπει ποικιλοτρόπως τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κέρκυρας πρέπει να προβληματίσει όλους, ιδιαιτέρως εκείνους που με όποιο τρόπο ευνοούν ή παροτρύνουν τέτοιες συμπεριφορές.
 
Τα οξύτατα προβλήματα της Κέρκυρας επιβάλλουν συνεργασία και όχι φωνασκίες, αφορισμούς και ύβρεις. Είμαστε στο πλευρό του Δήμαρχου Κέρκυρας και ζητάμε από όλες τις παρατάξεις, κομματικές, δημοτικές και περιφερειακές, να καταδικάσουν κατηγορηματικά τη συνεχιζόμενη προσπάθεια υποβάθμισης των θεσμών και της δημοκρατίας».