Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα η πίτα της Ένωσης Περιθειωτών «Φίλιππος Βλάχος»

Ενωση Περιθειωτών Φίλιππος Βλάχος
14 Ιανουαρίου 2019 / 08:09
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 12.1.2019 το απόγευμα, η κοπή της πίτας του Σωματείου Ένωσης Περιθειωτών «Φίλιππος Βλάχος». Με την παρουσία των φίλων


 του σωματείου, των μελών της χορευτικής ομάδας με τις οικογένειες τους αλλά και της  χορωδίας από την οποία ακούστηκαν τα Κερκυραϊκά κάλαντα και άλλα τραγούδια, η βραδιά πήρε  εορταστικό χαρακτήρα. Ο πλούσιος μπουφές ,το άφθονο εξαιρετικό  τοπικό κρασί, παραγωγής του Ευγένιου Κοντίνη, τα γλυκίσματα και η βασιλόπιτα είχαν αναμενόμενη επιτυχία! Ευχές ανέβηκαν στον ουρανό από τα στόματα μικρών και μεγάλων, με το άναμα των φαναριών των ευχών. Τέλος η ρίψη πυροτεχνημάτων έκανε τους μικρούς φίλους, να αναφωνούν από χαρά και τους μεγάλους να εύχονται για  υγεία, ειρήνη και ευημερία. Τα μέλη της Ένωσης ευχαριστούν θερμά όλους για την παρουσία τους. Ιδιαίτερα τους δασκάλους, Βιβή Μεταλληνού (του χορευτικού) και Θεόδωρο Χαρτοφύλακα (της χορωδίας) για την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστούν για το αναμνηστικό δώρο που δέχτηκε η Ένωση από την πρόεδρο του Συλλόγου Φιλαρμονικής Θιναλίων, Ρούλα Παπουτσή.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.