Στο Παγκρήτιο ο ΑΟΚΚ κόντρα στον Ηρόδοτο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον περασμένο μήνα ο ΑΟΚΚ έκανε το πρώτο από τα τέσσερα ταξίδια που έχει το φετινό πρόγραμμα με προορισμό την Κρήτη

09
Ιανουαρίου / 2019

για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Αλικαρνασσού στην έδρα του Ηροδότου, γιατί το Παγκρήτιο είχε κλείσει λόγω εργασιών. Στο δεύτερο του ταξίδι στην Κρήτη θα πάει να αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο αυτή τη φορά, αλλά έχουμε αντιστροφή όρων σε ότι αφορά το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Αντί στην Αλικαρνασσό, το ματς θα γίνει στο Παγκρήτιο αφού τώρα γίνονται εργασίες στο γήπεδο του Ηροδότου.
Είναι άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον ΑΟΚΚ, όμως είναι θετικό το ότι θα αγωνιστεί σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο αφού είναι μία τεχνική ομάδα.
Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή γίνεται με τον Δ. Σπανό να αλλάζει κάπως τον προγραμματισμό, αφού έχει μια μέρα λιγότερη προετοιμασίας, καθώς το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο και πρέπει να προσαρμοστεί η ομάδα στον τρόπο που θα πρέπει να αγωνιστεί για να επιστρέψει από το Ηράκλειο με το τρίποντο. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα, εκτός και αν μικροπροβλήματα τραυματισμών αφήσουν έξω  κάποιο παίκτη.
Στο μεταγραφικό κομμάτι η ομάδα ψάχνει τις καλύτερες δυνατές επιλογές, θα κάνει 2-3 προσθήκες και δε θέλει να πάρει παίκτες απλά για να υπάρχουν στο ρόστερ. Θέλει ισάξιους ή καλύτερους από αυτούς που έχει, ή όπως λένε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο ενδεκαδάτους. Προτεραιότητα έχει ένας κεντρικός αμυντικός και από κει και πέρα έναν παίκτη για το κέντρο και έναν για την επίθεση. Πολλά ονόματα ακούστηκαν και ακούγονται, όμως αυτή η μεταγραφική περίοδος είναι πάντα δύσκολη και διοίκηση και προπονητής είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σπύρος Πίκουλας