Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομολόγησε ο πατέρας της 28χρονης!

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
02 Ιανουαρίου 2019 / 20:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ομολογία του πατέρα της 28χρονης, που βρέθηκε νεκρή, το απόγευμα της Τετάρτης, στην Αλεπού, απέσπασαν οι άνδρες της Ασφάλειας.

Όπως ανέφερε νωρίτερα (2/1) η «Ε», ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, θεωρήθηκε γρήγορα, βάσει των συγκεντρωθέντων στοιχείων και καταθέσεων, ο βασικός ύποπτος του στυγερού εγκλήματος. Με τη διαδικασία, λοιπόν, να προχωρά, ήλθε η (σοκαριστική) ομολογία – σφραγίδα της τραγωδίας. Και ο σχηματισμός της σχετικής δικογραφίας.
Θυμίζουμε ότι η 28χρονη, αλβανικής καταγωγής (Μπεράτ), Αγγελίνα Πέτρου (28) αγνοούνταν έως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης. Η εξαφάνισή της δηλώθηκε από φίλο της, με την Ασφάλεια να αξιοποιεί ταχύτατα την κατάθεσή του (αλλά και λοιπών ατόμων του περιβάλλοντός της), φθάνοντας, το απόγευμα, στην ανακάλυψη του πτώματος στην περιοχή της Αλεπούς. Θαμμένο, όπως έγινε γνωστό, στην πίσω πλευρά του σπιτιού που έμενε ο πατέρας της (ανασύρθηκε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση) και φέροντας, κατά τα πρώτα στοιχεία, συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο.
Η συνέχεια, διαδικαστική. Ο πατέρας συνελήφθη, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια κι, εντέλει, ομολόγησε.