Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Κατσαρό και Μυρίλλα ενισχύθηκε ο Όλυμπος

Τοπικά πρωταθλήματα
02 Ιανουαρίου 2019 / 16:55
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να είναι επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα να δείχνει ότι η επιστροφή στην Α1 να θεωρείται δεδομένη,

αλλά ο Όλυμπος από την πρώτη μέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου, απέκτησε δυο σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Και οι δύο ήταν στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΑΜ, της ομάδας που χτίστηκε να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά βρίσκεται λίγο πίσω από την κορυφή.
Ο ένας είναι ο Σπύρος Κατσαρός, γνωστός αθλητής και του χάντμπολ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού κυνηγού και έχει παίξει σε αρκετές ομάδες, είναι έμπειρος και πολύ χρήσιμος. Η ομάδα μετά τον τραυματισμό του  Δημητριάδη και του Καλούδη, έμεινε χωρίς καθαρόαιμο σέντερ φορ και ο Κατσαρός είναι μια πολύ καλή λύση.
Ένας ακόμη παίκτης που θεωρείται «βαρύ χαρτί» στον χώρο και έχει αγωνιστεί στην Κ17 του Ολυμπιακού Πειραια, στον ΑΟ Κέρκυρα όπου έγινε και επαγγελματίας, στον Όλυμπο σε Δ΄ και Γ΄ Εθνική, στην ΑΕ Λευκίμμης, στον Κρόνο Αργυράδων, στον Αστέρα Πετριτή και τελευταία στον ΟΦΑΜ, είναι ο Αλέξανδρος Μυρίλλας. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι τέτοιες που δεν μπορεί να ακολουθήσει την ώρα των προπονήσεων της ομάδας του Αγ. Ματθαίου, ενώ ο Όλυμπος κάνει προπονήσεις αργά το απόγευμα κάτι που τον εξυπηρετεί να δίνει το «παρών». Είναι ένας παίκτης πολυεργαλείο, ικανός να παίξει σε πάρα πολλές θέσεις (αμυντικός μέσος, κεντρικός αμυντικός κλπ), έμπειρος και σε μικρή ηλικία και θα είναι δύναμη στην πολύ καλή φετινή ομάδα του Ιστορικού.
Πέραν αυτών που ουσιαστικά συμπληρώνουν το καλό ρόστερ του Ολύμπου, δεν είναι απίθανο τις επόμενες μέρες ή και ώρες να υπάρξει ακόμη μία προσθήκη έμπειρου παίκτη, που παλιότερα φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. 
Ο Όλυμπος που αγωνίζεται την Κυριακή εκτός έδρας στη Στρογγυλή με τον Αστέρα Μωραΐτικων, θα έχει στη διάθεσή του, τους δυο νέους παίκτες  και θέλει να τελειώσει με νίκη τον πρώτο γύρο για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.   
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια