Στην Αλικαρνασσό η αναμέτρηση του ΑΟΚΚ κόντρα στον Εργοτέλη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύσκολη έξοδο έχει το πρόγραμμα για τον ΑΟΚΚ την επόμενη αγωνιστική, καθώς πηγαίνει στην Κρήτη όπου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.

04
Δεκεμβρίου / 2018

Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο 8/12 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
Δημιουργήθηκε αρχικά πρόβλημα με το γήπεδο που θα φιλοξενούσε το παιχνίδι, δεδομένου ότι  το Παγκρήτιο Στάδιο που χρησιμοποιεί σαν έδρα ο Εργοτέλης είναι κλειστό λόγω εργασιών. Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας έψαξαν την καλύτερη δυνατή λύση για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα και αποφάσισαν ο αγώνας να γίνει στο Ηράκλειο είτε στο γήπεδο του ΟΦΗ, είτε σε αυτό του Ηρόδοτου στην Αλικαρνασσό.
Τελικά κατέληξαν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού το οποίο είναι και το γήπεδο που ο Εργοτέλης αγωνίστηκε σαν φιλοξενούμενος την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ηρόδοτο όπου και έχασε με 1-0.
Ο ΑΟΚ μετά την αγχωτική νίκη επί του Κισσαμικού, ξεκίνησε την προετοιμασία για το Σαββατιάτικο ματς, με τον Δημήτρη Σπανό να επισημαίνει στους παίκτες του τις δυσκολίες της επόμενης αναμέτρησης και κυρίως ότι δε θα πρέπει να  παρουσιάσουν την ίδια εικόνα. Ο προπονητής της Κέρκυρας ξέρει ότι η ομάδα χρειάζεται τη νίκη αν θέλει να είναι μέσα στους στόχους της και περιμένει από τους παίκτες του να έχουν απόδοση σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Ξέρει πολύ καλά ότι το έμψυχο υλικό είναι καλό, εμπιστεύεται τους ποδοσφαιριστές του και γι’ αυτό και στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό, είπε ότι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δε βλέπει προσθήκες, ή ίσως να γίνουν μία ή δυο.
Όσον αφορά τον  κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο με τον Κισσαμικό, ήταν σχετικά λίγος (350 - 400 φίλαθλοι), οι οποίοι είχαν παράπονα και ακούστηκαν «μουρμούρες» για παίκτες και προπονητή. Η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια που αναμενόμενο ήταν να υπάρξουν αντιδράσεις και παράπονα, όμως ίσως κάποιοι ελάχιστοι ξέφυγαν στο θέμα του προπονητή και αυτό δε βοηθάει κανέναν.

Σπύρος Πίκουλας