Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κουτζαβασίλης: Στόχος μας μόνο η πρώτη θέση

ΑΟΚ Κέρκυρα
06 Nov 2018 / 15:40
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα φώτα της δημοσιότητας πάντα πέφτουν στους νικητές μετά από ένα ντέρμπι και αυτό έγινε με τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας

Φώτη Κουτζαβασίλη μετά τη νίκη επί του Ηρακλή. Μιλώντας στο ράδιο Metropolis είπε:
Για το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη, μετά την ήττα μας στην πρεμιέρα κόντρα στον Απόλλων Λάρισας. Ήταν ένα παιχνίδι «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για μας».
Για την Κέρκυρα και το παιχνίδι της: «Η ομάδα μας έχει χτιστεί απ’ την αρχή για να παίζει ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε μάθει να κλεινόμαστε και να κλέβουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε κυριαρχικό ρόλο μέσα στον αγώνα. Το χθεσινό παιχνίδι ωστόσο, ήταν διαφορετικό. Έπαιξαν μεταξύ τους δύο μεγάλες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Κόντρα στον Ηρακλή  δεν έπαιξε ρόλο η τακτική, αλλά ιδιαίτερη σημασία είχε το πόσο πολύ ήθελαν οι δύο ομάδες το νίκη. Το μόνο που σκέφτεσαι σε τέτοια παιχνίδια είναι το πώς θα τα κερδίσεις»
Για τους στόχους του ΑΟΚ και τα φαβορί της κατηγορίας: «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα η κατάληψη της πρώτης θέσης και η απευθείας άνοδο στη Super League. Δε συμβιβαζόμαστε με τη δεύτερη θέση. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιο φαβορί στο φετινό Πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να μην υπολογίσουμε τη Δόξα Δράμας που έχει πετύχει δύο νίκες κόντρα σε δύσκολους αντιπάλους. Από την άλλη εμείς χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά νικήσαμε τον Ηρακλή εχθές, που είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας για να δούμε πως θα εξελιχθεί».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια