Ένα Χάλκινο Μετάλλιο για τον «ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» στο G1 Greece Open 2018

Στρατηγού Μαρία

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με τρεις αθλητές συμμετείχε ο Σύλλογος ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στο Ελληνικό G1 Greece Open 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο

26
Οκτωβρίου / 2018

 στα Άνω Λιόσια στις 19-21/10/2018 και στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 1100  αθλητές από 35 χώρες.  Οι αθλητές που συμμετείχαν ήταν:
α)  Ο Δουλγέρης Γιάννης στα -74 Ανδρών,
β) ο Μερκούρης Σπύρος στα -73 Εφήβων και
γ) η Στρατηγού Μαρία στα +59 Κορασίδων.
 Ο Δουλγέρης Γιάννης έκανε την πρώτη του εμφάνιση σαν φοιτητής μετά από μικρή παύση λόγο των πανελληνίων εξετάσεων, κέρδισε στον πρώτο αγώνα και έχασε στον δεύτερο.
 Ο Μερκούρης Σπύρος  δεν κατάφερε να είναι στα κιλά του και έπαιξε στην παραπάνω κατηγορία  όπου κέρδισε στον πρώτο αγώνα και έχασε στον δεύτερο. Και  τέλος  Στρατηγού Μαρία παρόλο που δεν είχε  καλή προετοιμασία λόγω τραυματισμού κατάφερε μετά από δύο αγώνες να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο.
Επόμενος σταθμός για τον «ΑΠΣ ΗΡΑΚΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ» θα είναι  το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  - ΠΟΥΜΣΕ» καθώς και το «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ» που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα το διάστημα από 16/11 έως 18/11/2018
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει αθλητές και προπονητές για την προσπάθειά και τον αγώνα τους καθώς και τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Εύχεται κουράγιο και δύναμη για τις νέες προκλήσεις που έρχονται.

Ελένη Κορωνάκη