Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΝΟΔΕ ΝΔ Κέρκυρας επιφυλάσσεται αλλά δεν «δείχνει» Σπύρου

ΝΟΔΕ Κέρκυρας
19 Οκτωβρίου 2018 / 11:40
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Γιάννης Κοντός: «Η ένσταση της ΝΟΔΕ για την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα, επ΄ουδενί σημαίνει ότι στηρίζουμε Σπ. Σπύρου»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεν "καλοβλέπουν" τα τοπικά στελέχη της ΝΔ, την προτίμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, υποψηφιότητα που αναμένεται να ανακοινωθεί από την Κεφαλονιά το Σάββατο. Η ομόφωνη απόφαση που πήρε η ΝΟΔΕ ΝΔ Κέρκυρας, εστάλη μάλιστα και στο γραμματέα του κόμματος.
Οι επιφυλάξεις της τοπικών στελεχών εδράζονται στην πεποίθησή τους ότι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα πρέπει να ζει και να δραστηριοποιείται στην Κέρκυρα, δεδομένου ότι στο νησί κατοικεί πάνω από το ήμισυ του εκλογικού σώματος, έτσι ώστε να έχει την ευρύτερη δυνατή κοινωνική αποδοχή και αναγνωρισιμότητα. Στην απόφασή της η ΝΟΔΕ  συμπληρώνει ότι, προκειμένου να ληφθεί μια τέτοια απόφαση, θα έπρεπε να έχει προηγηθεί διαβούλευση με τα τοπικά όργανα της ΝΔ. 
Οι επιφυλάξεις για το πρόσωπο της Ρόδης Κράτσα σημαίνουν όμως ότι η ΝΟΔΕ προτιμά τον "αντάρτη" Σπύρο Σπύρου;
«Επ' ουδενί» λέει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Κοντός στο enimerosi.com. «Δεν προσωποποιήσαμε την απόφασή μας, ούτε και δηλώσαμε την προτίμησή μας στον Σπύρο Σπύρου ή άλλο πρόσωπο, αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο»

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.