Κριεζής για αντι-Λούβρος στον Θιναλιακό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο σοβαρός όπως αποδείχθηκε τραυματισμός του Λούβρου την 1η αγωνιστική κόντρα στον Αυγερινό, με την επιστροφή του να είναι

11
Οκτωβρίου / 2018

πάρα πολύ μακρινή, άφησε τον Θιναλιακό χωρίς έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Α1. Η ομάδα της Αχαράβης είσαι επενδύσει στη παρουσία του Λούβρου για να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να στραφεί άμεσα στην εξεύρεση άλλου επιθετικού με τα ίδια στοιχεία. Τελικά αφού για κάποιες μέρες ακουγόταν το όνομα του Ξανθιώτη Κριεζή τον απέκτησε ελπίζοντας ότι θα αναπληρώσει επάξια τον νεαρό επιθετικό που δύσκολα θα προλάβει τη σεζόν φέτος.  
Η επίσημη ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Α.Σ Θιναλιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του νεαρού 23χρονου Ξανθιώτη επιθετικού Γιώργου Κριεζή. Ο Κριεζής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Ορφέα Ξάνθης και τις ακαδημίες του ΑΟΞ. Στην συνέχεια της πορείας του αγωνίστηκε δύο φορές με τον Ηρακλή Ζυγού, προ και μετά Βελγίου (αγωνίστηκε στη Νόσσεγκεμ), αλλά και στη Γ’ εθνική με τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Στη δεύτερη θητεία του στον Ηρακλή Ζυγού στον Α' γύρο σημείωσε 8 τέρματα στο τοπικό της ΕΠΣ Ξάνθης  και στον Β' γύρο μετακόμισε στην Καβάλα, για τον Κεραυνό Πέρνης. Εκεί εντυπωσίασε στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας, σκόραρε 11 φορές και συνέβαλε πολύ στην κατάκτηση του τίτλου και στην άνοδο στη Γ’ εθνική. Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Θιναλιακού».
Μάλιστα και η ομάδα του ο Ηρακλής Ζυγού, με τον οποίο είχε συμφωνήσει να παίξει φέτος, με ανακοίνωση ευχήθηκε στον πρώην ποδοσφαιριστή του: «Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού εύχεται καλή ποδοσφαιρική σταδιοδρομία σε ένα “δικό μας παιδί”, τον Γιώργο Κριεζή, που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Θιναλιακό Κέρκυρας! Γιώργο, καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία και νέες επιτυχίες».

Σπύρος Πίκουλας