Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύγκρουση αυτοκινήτων και «εισβολή» σε κρεοπωλείο (photos)

τροχαίο
06 Οκτωβρίου 2018 / 07:09
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τροχαίο σημειώθηκε στις 7.15 το πρωί το Σαββάτου στο κέντρο της πόλης στην διασταύρωση των οδών Μεθοδίου και Δον. Δημουλίτσα.

Το τροχαίο δεν είχε τραυματίες, ωστόσο προκάλεσε υλικές ζημιές, όχι μόνον στα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα αλλά και στη βιτρίνα του κρεοπωλείου που βρίσκεται απέναντι από το 7ο δημοτικό, καθώς ένα από αυτά έπεσε πάνω στο κατάστημα, ενώ το άλλο "καρφώθηκε" πάνω στη μπάρα του σχολείου.
Για καλή τύχη του καταστηματάρχη, το κρεοπωλείο εκείνη την ώρα ήταν κλειστό. Μιλώντας στο enimerosi.com, είπε ότι είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό, καθώς το κατάστημα βρίσκεται ακριβώς πάνω στο τρίστρατο Μεθοδίου, Δημουλίτσα και 7η Παρ.Δημουλίτσα.  









ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.