Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικό με ομάδα Superleague την ερχόμενη βδομάδα

ΑΟΚ Κέρκυρα
04 Οκτωβρίου 2018 / 17:15
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ταλαιπωρία και κυρίως η αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος δεν πτοούν το προπονητικό τιμ και τους παίκτες του ΑΟΚ, που συνεχίζουν

την προετοιμασία τους. Οι προπονήσεις είναι καθημερινές με τον Δ. Σπανό μετά τις εργομετρικές εξετάσεις να δουλεύει με τους παίκτες για να τους διατηρήσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Η αβεβαιότητα της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος δε βοηθάει για τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό, αλλά αναγκαστικά η ομάδα πρέπει να περιμένει. Την ερχόμενη Κυριακή θα έχουν ρεπό οι παίκτες, ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ο Θεοδωράκης ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που είχε και από Παρασκευή 5/10 μπαίνει ξανά στο ρυθμό των προπονήσεων.
Ο Δ. Σπανός υπολόγιζε ότι θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα στις 14/10, έκανε τα εργομετρικά, αλλά όχι και κάποιο φιλικό με βάση τον σχεδιασμό και με την 14 Οκτωβρίου να είναι (όπως είχε πει η Ένωση) η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Η αλλαγή ημερομηνίας της πρεμιέρας αναγκάζει την ομάδα να ψάξει για να δώσει το Σαββατοκύριακο 13 ή 14 Οκτωβρίου ένα δυνατό φιλικό όπως ζήτησε ο προπονητής. Το πιθανότερο είναι να δοθεί εκτός έδρας και μάλιστα με ομάδα Superleague.
Όλη αυτή η κατάσταση πάντως δεν είναι ότι καλύτερο για την ομάδα που πάει για πρωταθλητισμό. Μια ομάδα που είχε κάνει σωστό προγραμματισμό και μεταγραφές στην ώρα τους, ενώ π.χ. Ηρακλής και Πλατανιάς τελευταία στιγμή μαζεύτηκαν και ο χρόνος καθυστέρησης είναι υπέρ τους. Παρόλα αυτά υπάρχει στην ομάδα η απαραίτητη αισιοδοξία και μεγάλη θέληση για δουλειά και διάκριση.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια