Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Mία νίκη απόσταση από την πρόκριση ο ΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας
27 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:31

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «επαγγελματική» νίκη που έκανε ο ΑΟΚ στον Βόλο κόντρα στη Νίκη με γκολ του Κρητικού, σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία στο Ξάνθη – ΟΦΗ,

δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην κερκυραϊκή ομάδα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Στη συνέχεια της φάσης των ομίλων ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας Ξάνθη και ΟΦΗ και με μία νίκη, αυτόματα προκρίνεται, καθώς προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, οπότε με 6 βαθμούς αποκλείεται να μην είναι στη δυάδα.
Ο ΑΟΚ που δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει το στάδιο προετοιμασίας, φάνηκε ότι του λείπουν παιχνίδια, καθώς φάνηκε η κούραση στο τελευταίο 20λεπτο του παιχνιδιού με τη Νίκη, στην οποία έδωσε δικαίωμα να κυνηγήσει την ισοφάριση. Παρόλα αυτά φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα.
Η ήττα αυτή ή ίσως και η πρόταση από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας μπορεί να είναι η αιτία που μετά το ματς, λύθηκε η συνεργασία της Νίκης Βόλου με τον προπονητή Φάντζιο Μπούις. Κάτι που προκαλεί εντύπωση, αφού η ομάδα του Βόλου στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον ανώτερο ΑΟΚ και ίσως αν τα σουτ των Βολιωτών δε σταματούσαν δύο φορές στο δοκάρι, να είχαμε άλλο τελικό αποτέλεσμα.