Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρωταθλήματα υποδομών και… διεθνές φιλικό

ΕΠΣΚ
25 Σεπτεμβρίου 2018 / 16:16
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΠΣ Κέρκυρας με ανακοίνωσή της καλεί τα σωματεία που διατηρούν ακαδημίες, σε συνάντηση ενόψει των πρωταθλημάτων

σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες που θα ξεκινήσουν σύντομα.
Η επίσημη ανακοίνωση: «Καλείστε σε συνάντηση συνεργασίας την Δευτέρα 1.10.2018 ώρα 7.00 μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι για τον συντονισμό των πρωταθλημάτων υποδομών μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχών».
Το διεθνές ματς παλαιμάχων ανάμεσα σε ΑΟ Κέρκυρα και Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού έρχονται στο νησί σπουδαίοι Σέρβοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος. Κάλεσμα έγινε και από την ΕΠΣΚ για να βρεθούν οι φίλοι του ποδοσφαίρου στο γήπεδο να τιμήσουν ουσιαστικά και τους ποδοσφαιριστές και την ελληνοσερβική φιλία.
Το κάλεσμα της ΕΠΣΚ: «Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, στις 8 το βράδυ θα διεξαχθεί στο Εθνικό στάδιο Κέρκυρας ο διεθνής φιλικός αγώνας παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ.   διεξαγωγή αυτού του αγώνα γίνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ανάδειξης και ανάπτυξης της ελληνοσερβικής φιλίας που διαχρονικά επικρατεί στον τόπο μας. Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία των εμπνευστών αυτής της διοργάνωσης και συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Καλούμε όλους τους φιλάθλους, όλους τους Κερκυραίους να στηρίξουν τη σπουδαία, συμβολική αυτή αθλητική δράση τιμώντας τους αγωνιζόμενους ποδοσφαιριστές και το σκοπό της».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια