Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Για την υπέρβαση ο Φαίακας στο ΜΕΤΣ

Μπάσκετ
25 Σεπτεμβρίου 2018 / 15:54
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδος ο Φαίακας παίζει την Τετάρτη στις 17:00 στο κλειστό του ΜΕΤΣ κόντρα σε μια ιστορική ομάδα

το Παγκράτι, μία ομάδα που έβγαλε μεγάλους παίκτες (Ραφτόπουλος, Σισμανίδης, Μπαρλάς) και σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αφού παίζει στην έδρα της.
Βέβαια με τον Φαίακα όλα τα περιμένει κανείς και αυτό γιατί ενώ είναι στο στάδιο της προετοιμασίας και ο στόχος του είναι το πρωτάθλημα, απέκλεισε δυο σπουδαίες ομάδες, Ικάρους Σερρών και Ερμή Αγιάς κάνοντας την υπέρβαση.
Όπως μας τόνισε και ο τεχνικός Π. Κοντογιάννης η ομάδα όταν μπαίνει στο γήπεδο αγωνίζεται για να κερδίσει, αλλά τα παιχνίδια αυτά του κυπέλλου τα βλέπει σαν φιλικά προετοιμασίας, αλλά βοηθάνε για να ετοιμαστεί η ομάδα περισσότερο, αφού υπάρχουν συνθήκες επίσημου και όχι φιλικού ματς. Ο Φαίακας δε θα κάνει 1.000 χιλιόμετρα να πάει και να γυρίσει στην Αθήνα χωρίς να δώσει μάχη, κατέληξε ο κόουτς της κερκυραϊκής ομάδας. Να σημειώσουμε ότι εφόσον ο Φαίακας κερδίσει και περάσει στην επόμενη φάση, θα αγωνιστεί το ερχόμενο Σάββατο 29/9 εδώ στο κλειστό του ΕΑΚΚ κόντρα στη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Ανατόλια – Κόροιβος Αμαλιάδας.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια