Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ΠΑΣΟΚ με υποψηφίους για αυτόνομη κάθοδο

πασοκ
20 Σεπτεμβρίου 2018 / 14:33

Ανανεώνει το ραντεβού της με στελέχη της Κεντροαριστεράς στην Κέρκυρα η Δημοτική Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ. Σε ανακοίνωσή της που υπογράφει ο επικεφαλής, Κ. Στογιάννος καλούνται όσοι πιστεύουν στην αυτόνομη κάθοδο στις προσεχείς τοπικές εκλογές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 στα πλαίσια των επαφών που έχει ξεκινήσει η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ του ΠΑΣΟΚ , με ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ που πρόσκεινται στον χώρο της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση με θέμα : ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.
Η περίοδος των επόμενων μηνών είναι αναμφισβήτητα η πλέον κρίσιμη πολιτικά, αφού η ταυτόχρονη διεξαγωγή των εκλογών για την Αυτοδιοίκηση και την Ευρωβουλή τον Μάιο του 2019 και ανεξάρτητα από το χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, έχει ήδη προσδώσει χαρακτηριστικά έντονης και πιθανόν παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου.
Το Κίνημα Αλλαγής με τις αποφάσεις του Συνεδρίου, έχει καθορίσει το σχεδιασμό του και τη γραμμή της αυτόνομης πολιτικής πορείας και παρέμβασης ως αναγκαία συνθήκη για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλες οι μεγάλες αλλαγές και τομές στο χώρο της αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλίες και νομοθετικές παρεμβάσεις της δημοκρατικής παράταξης, έχοντας αντίθετους τόσο τις συντηρητικές δυνάμεις που πάντα ήταν φοβικές απέναντι στις τοπικές κοινωνίες και την αποκέντρωση, όσο και τις αριστερές δυνάμεις που σήμερα αυτοαποκαλούνται ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και έχουν αναφορές και πρακτικές στο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο του κρατισμού.
Στο πλαίσιο της πολιτικής μας απόφασης για αυτόνομη πολιτική γραμμή του Κινήματος Αλλαγής, που αποφασίστηκε σε τοπικό επίπεδο θα επιδιώξουμε, τόσο στην Περιφέρεια όσο και στον Δήμο να στηρίξουμε υποψήφιους του χώρου μας, που πιστεύουν στον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Αυτοδιοίκηση στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή, με αξιόπιστα ψηφοδέλτια και προγράμματα, που θα ανοίξουν νέους δρόμους για τις τοπικές κοινωνίες .