Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τραγουδάμε και χορεύουμε μαζί – Δημιουργία με ήχο και κίνηση με την Ana Meeusen στο Casa Lucia

Ana Meeusen
28 Αυγούστου 2018 / 14:12
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 29/8 θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο με δημιουργία ήχου και κίνησης με την Ana Meeusen στο Casa Lucia στις 18:30-20:00. Κατά τη διάρκεια αυτού του εργαστηρίου

, θα χρησιμοποιούμε τον εαυτό μας ως πηγή του δικού μας ήχου και της δικιάς μας μουσικής. Θα είμαστε δημιουργικοί με το όργανο, το σώμα, τη φωνή και τον ήχο μας και θα συνδεθούμε με την εσωτερική μας φωνή, για να είμαστε πιστοί στο δικό μας ήχο, στον πραγματικό μας ήχο. Θα χρησιμοποιήσουμε ασκήσεις και μικρά τραγούδια για να παίξουμε με ήχο, να δημιουργήσουμε, να ακούσουμε, να τραγουδήσουμε μαζί και με τους άλλους.
 
Για την Ana Meeusen:
 
Ήδη στην ηλικία των 7 ετών, η Ana ασχολούνταν με το τραγούδι και το χορωδιακό τραγούδι στη χορωδία νεολαίας Scaldis Cantat. Έλαβε το μεταπτυχιακό της στο τραγούδι με τον Lucienne van Deyck το 2000 στο Κονσερβατουάρ της Αμβέρσας και έπειτα πήρε το δίπλωμά της για τη χορωδιακή διεύθυνση στην Ουτρέχτη με την υψηλότερη διάκριση. Τραγουδάει ως άλτο με την Currende υπό τη διεύθυνση του Erik Van Nevel και διευθύνει τη Χορωδία Δωματίου της Pantarhei, όπου το βίωμα του ήχου και της μουσικής είναι ο σκοπός. Έχει εκπαιδευτεί στο overtone singing, voice work και sound healing με τους Borg Groeneveld, Jan Kortie, Nestor Kornblum και Michele Averard και εργάζεται ως ηχοθεραπευτής με ομάδες και άτομα.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.