Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι μετακινήσεις παικτών στα τοπικά πρωταθλήματα

μεταγραφές
15 Αυγούστου 2018 / 08:09
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να μην υπάρχει το κύμα μετακινήσεων που υπήρχε πριν στις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων,

αφού σχεδόν έχουν κλείσει το ρόστερ τους, αλλά θα έχουμε ως και 31/10 μετακινήσεις και ανανεώσεις, σε μικρότερο αριθμό παικτών. Άλλωστε οι ομάδες του νησιού μας στο μεγαλύτερο κομμάτι τους, πάντα ψάχνουν παίκτες για να γίνουν καλύτερες, λίγες δε στέκονται στην ενίσχυση από τις ακαδημίες τους. Το σαββατοκύριακο είχαμε κάποιες ανανεώσεις και κάποιες μεταγραφές στη μεγάλη κατηγορία κυρίως.

Ο Αστέρας Πετριτή πήρε και τρίτο τερματοφύλακα, αφού επέστρεψε στην ομάδα μετά από τρία χρόνια ο Αντώνης Γεωργοπάλης που ήταν στον Κάβο. Όμως έμεινε ελεύθερος και δεν συνεχίσει ο Σταμάτης Γράντος, που έχει συνδυάσει την τελευταία πενταετία την παρουσία του με τις επιτυχίες της ομάδας, η οποία μάλιστα τον ευχαρίστησε δημόσια για την προσφορά του.   

Πέραν αυτού ο θάνατος στα 42 του χρόνια του πρώην ποδοσφαιριστή του Αστέρα Δημ. Γκούντα βύθισε στο πένθος και την ομάδα και το χωριό, αφού εκεί μεγάλωσε, έπαιξε στον Αστέρα και στον Κρόνο, ενώ στον Αστέρα έκλεισε την καριέρα του.
Ο Κάβος δείχνει αποφασισμένος να δημιουργήσει μια δυνατή και αξιόμαχη ομάδα, με την επιστροφή του στην Α1. Κράτησε έναν πολύτιμο παίκτη, τον Θεοτόκη Κουλούρη, έναν εκ των αρχηγών, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά στην άμυνα με την απόκτηση του Σπύρου Γαστεράτου από την ΑΕΛ, με αρκετές παρουσίες στη Γ΄ Εθνική. 


Θεοτόκης Κουλούρης

Από την πλευρά της η Αναγέννηση πήρε από τον Κάβο τον αμυντικό Κώστα Βλάσση (ήταν βασικός παίκτης της ομάδας) και μέλος της ΑΕΛ πρόπερσι που κατάκτησε το πρωτάθλημα. Σημαντική μεταγραφή με έμπειρο παίκτη για την ομάδα του Περιβολιού. 
Η Δευτέρα 13/8/18 ήταν το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την Ολυμπιάδα Καρουσάδων που με τον Κ. Νέτη στον πάγκο θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή πορεία στην Α1. 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια