Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕ Λευκίμμης το Σάββατο κόντρα σε Θεσπρωτό, στην Ηγουμενίτσα

ΑΕΛ
15 Αυγούστου 2018 / 07:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η προετοιμασία της ΑΕΛ συνεχίζεται με αμείωτο βαθμό,

σίγουρα οι δέκα μεταγραφικές κινήσεις με ποδοσφαιριστές έμπειρους στη Γ΄ εθνική και όχι μόνο και ο στόχος που έχει μπει φέτος και είναι μόνο η πρώτη θέση, φέρνει την ομάδα στην ανάγκη περισσότερης δουλειάς, αλλά και αρκετών φιλικών παιγνιδιών για να μπορέσει να μονταριστεί για να είναι έτοιμη στις 23/9 που ξεκινά το πρωτάθλημα. Σίγουρα ο κύκλος των μεταγραφικών κινήσεων δεν κλείνει ακόμη, να περιμένουμε και άλλες εκπλήξεις από το Δ.Σ.
Η ομάδα λόγω της αναμονής αλλαγής χλοοτάπητα στο γήπεδο, όπως έχουμε ξαναγράψει θα δώσει όλα τα φιλικά της ματς εκτός έδρας.
Ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο και μάλιστα με το πιο δυνατό φιλικό (με βάση τα όσα έχει προγραμματίσει ως τώρα) και θα είναι με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα. Μια έμπειρη ομάδα της Γ΄ Εθνικής που θα την έχει και αντίπαλο η ΑΕΛ, αφού θα είναι στον ίδιο Όμιλο.
Τα άλλα φιλικά (όπως ήδη έχουμε ενημερώσει) με βάση τώρα την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας είναι με Θιναλιακό 25/8, με ΑΟΚ Κέρκυρα 29/8, με Αστέρα Πετριτή 1/9, με Αναγέννηση Περιβολίου 5/9 και με ΟΦΑΜ 12/9.
Η ομάδα κάθε χρόνο της παραμονή της Παναγίας διοργανώνει πανηγύρι που δίνει τη δυνατότητα για αρκετά έσοδα. Φέτος δεν το έκανε και κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει στο κομμάτι αυτό διαφορετικά. Η ενέργεια της ματαίωσης δείχνει ότι τη διοίκηση την αγγίζουν τα κοινωνικά προβλήματα και μπράβο της γι αυτή την πρωτοβουλία.

Η επίσημη ανακοίνωση:      
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο τα τελευταία χρόνια πανηγύρι της ομάδας μας την παραμονή της Παναγίας, λόγω των καταστάσεων που επικρατούν το τελευταίο διάστημα στον τόπο μας.
Υ.Γ.:  Όσοι φίλοι της ομάδας μας επιθυμούν να ενισχύσουν το σωματείο στην προσπάθεια που καταβάλλει φέτος μπορούν να συμβάλλουν αγοράζοντας λαχνούς της μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς που βρίσκεται σε εξέλιξη, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, καθώς και με μία απλή εγγραφή μέλους.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια