Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ματαιώνει τις εκδηλώσεις ο Αυγερινός και ζητάει στήριξη

ΕΠΣΚ
08 Αυγούστου 2018 / 16:07
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Υπάρχει και φιλότιμο και κυρίως σεβασμός στους νεκρούς και αυτό το βλέπουμε στη διοίκηση του Αυγερινού Βαλανειού.

Όπως οι περισσότερες ομάδες στο νησί, ένα πανηγύρι και μια εκδήλωση είναι το βασικό έσοδο για να τη βγάλει μια χρονιά η ομάδα και σε αυτό στήριζε και ο Αυγερινός, κομμάτι του προϋπολογισμού του. Όμως η μνήμη κάποιων ανθρώπων είναι πάνω από όλα και ο Αυγερινός το δείχνει στην πράξη, ακυρώνοντας δυο Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις που θα του έφερναν έσοδα, βγάζοντας μια ανακοίνωση-ενημέρωση με την οποία ζητάει από τους φίλους να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίξει στην Α1 της ΕΠΣΚ.
Η ανακοίνωση-πρόσκληση: «Ματαιώνονται λόγω πένθους, οι φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του ΑΠΣ Αυγερινός Βαλανειού. Συγκεκριμένα ακυρώνονται οι εκδηλώσεις «Λαϊκό Πανηγύρι» και «Ελληνική Βραδιά» που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν το μήνα Αύγουστο. Με την έναρξη της νέας Αθλητικής χρονιάς να πλησιάζει και τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν αρκετά ο Αυγερινός θα προχωρήσει σε εναλλακτικές κινήσεις για την εξεύρεση των αναγκαίων πόρων, που θα έχουν ως στόχο την άμεση οικονομική ενίσχυση της ομάδας, προκειμένου να ανταπεξέλθει σε όλες τις οικονομικές απαιτήσεις και υποχρεώσεις που υπάρχουν, για την παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Κέρκυρας.
Για να μπορέσει να γίνει αυτό… χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας… και ευελπιστούμε πως πολλοί από εσα΄ς θα σταθείτε για άλλη μια χρονιά στο πλευρό μας, όπως έχετε κάνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια! Καλουμε λοιπόν τους χωριανούς-συγχωριανούς-κοντοχωριανούς-φιλάθλους-οπαδούς-όλους τους φίλους, αλλά και οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει στη προσπάθεια αυτή, είτε βρίσκεται στο νησί, είτε οπουδήποτε αλλού, να βοηθήσουν σε αυτό το εγχείρημα οικονομικής ενίσχυσης της αγαπημένης μας ομάδας, μέσα από την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και την συμμετοχή στις λαχειοφόρους αγορές που θα «τρέξουν» αυτό το μήνα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας, αλλά ιδιαίτερα σας ευχαριστούμε θερμά για την ως τώρα στήριξη και αγάπη που παρέχετε στην ομάδα».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια