Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το πρώτο φιλικό αποκάλυψε τις αδυναμίες του ΑΟΚ

Football League
07 Αυγούστου 2018 / 16:09
Σπύρος Πίκουλας

ΝΑΟΥΣΑ. Ένα φιλικό παιχνίδι και μάλιστα το πρώτο της σεζόν δεν προσφέρεται για να βγάλει κάποιος ουσιαστικά συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας

και αυτό γιατί και οι παίκτες από τις σκληρές προπονήσεις είναι κουρασμένοι και ανέτοιμοι, αλλά υπάρχουν πάντα και αρκετοί νέοι που χρειάζονται χρόνο προσαρμογής.
Ο ΑΟΚ στο πρώτο φιλικό στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας έπαιξε με δυο διαφορετικές ενδεκάδες και το τελικό 1-1 μπορεί σαν αποτέλεσμα να μη λέει τίποτα αλλά ο Δ. Σπανός και οι συνεργάτες τους είδαν αυτό που ήθελαν. Όλα όσα δουλεύουν πολλές ώρες και καθημερινά περιμένουν να τα δουν στην πράξη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σαν πρώτη δε εντύπωση έμειναν σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι, αλλά ξέρουν πολύ καλά ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα.
Η δουλειά συνεχίζεται και το Σάββατο θα έχουμε το δεύτερο φιλικό με τον Ηρακλή, με τους ανθρώπους της ομάδας να ψάχνουν, καθώς προσπαθούν να κλείσουν τουλάχιστον 3-4 ενδεκαδάτους παίχτες, έτσι ώστε η ομάδα να δυναμώσει πολύ περισσότερο, αφού το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο με μόνο μια ομάδα να ανεβαίνει στη Superleague στο τέλος της χρονιάς.
Για την ιστορία να αναφέρουμε τις ενδεκάδες που παρατάχθηκε η ομάδα σε κάθε ημίχρονο: Α': Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπινούλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Κρητικός, Μπρανισλάβ, Κόντος, Αποστολίδης, Ντα Μότα, Ντο Ροσάριο. Β': Αθανασόπουλος, Βουτσελας, Παναγιωτίδης, Θεοδωράκης, Ντα Σίλβα, Αναστασόπουλος, Λαμπογλου, Ζορμπάς, Κρητικός, Γεωργακόπουλος, Σπινουλας.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια