Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ρουμάνος διεθνής Μπουρντουζάν στον Θιναλιακό

Τοπικά πρωταθλήματα
06 Αυγούστου 2018 / 15:56
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζει τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις ο Θιναλιακός και πέραν του ότι έχει πάρει σπουδαίους Κερκυραίους, επεκτείνεται και εκτός Ελλάδας.

Αυτή τη φορά έφερε ένα μεγάλο όνομα για να παίξει στην Α1, αφού απέκτησε τον Ρουμάνο διεθνή επιθετικό Λ. Μπουρντουζάν. Μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση, αφού ο πρόεδρος Χρ. Ανεμογιάννης και το Δ.Σ. της ομάδας έβαλαν πάρα πολύ ψηλά τον πήχη και για τη σεζόν που έρχεται και δε βλέπουν τίποτε άλλο παρά τίτλο και άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Μάλιστα, παρά τις πολλές προσθήκες που έχουν κάνει, όπως αναφέρει η ανακοίνωση δε θα σταματήσουν εδώ.
Η επίσημη ανακοίνωση: «ΤΟ Δ.Σ. του ΑΣ Θιναλιακός έχει τη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον Ρουμάνο επιθετικό Λουσιάν Μπουρντουζάν. Διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του και με πλούσιο βιογραφικό (4 χρόνια Ραπίντ Βουκουρεστίου, 2 χρόνια Βασλούι, 1 χρόνο Στεάουα Βουκουρεστρίου, 2 χρόνια Τσερνομόρετς στην Ουκρανία), ενώ τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστηκε στη χώρα μας (Καλλονή, Αιγινιακός) και πέρσι στην ΑΕΠ Καραγιαννίων για μισό χρόνο πετυχαίνοντας δέκα τέρματα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Θιναλιακού… Συνεχίζουμε, δε σταματάμε».
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια