Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αποστολίδης τριετίας στον ΑΟΚ

Football League
01 Αυγούστου 2018 / 15:55
Σπύρος Πικουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έμενε το τυπικό μέρος για τη μεταγραφή του Γιώργου Αποστολίδη στον ΑΟΚ, αφού οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες

και απλά έλειπαν οι υπογραφές. Η ΠΑΕ που στην ανακοίνωση για τη Νάουσα, αναφέροντας την αποστολή επεσήμανε ότι εκεί θα βρεθεί και ο Αποστολίδης, ενημέρωσε ότι ο 23χρονος επιθετικός αποκτήθηκε για τρία χρόνια και είναι πλέον μέλος της ομάδας. Μάλιστα το νεαρό της ηλικίας του, καθώς και η γεμάτη χρονιά που είχε με τον Κισσαμικό, δίνουν ελπίδες για μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Αποστολίδη. Ο 23χρονος εξτρέμ αγωνιζόταν στον Κισσαμικό όπου μέτρησε 28 συμμετοχές και 5 γκολ. Στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια.  Του ευχόμαστε καλή αρχή και πολλές επιτυχίες».
Εν τω μεταξύ στη Νάουσα με διπλές καθημερινές προπονήσεις δουλεύει όλη η ομάδα, σε μια προσπάθεια να είναι 100% έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος, το οποίο για τον ΑΟΚ έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού δε θα συμμετέχει απλώς, αλλά θα κυνηγήσει τον τίτλο. Ο Δ. Σπανός και οι συνεργάτες του είναι ικανοποιημένοι με την προσπάθεια των παικτών και τα αποτελέσματα της δουλειάς θα φανούν αργότερα.

Σπύρος Πικουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια