Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επεισόδια και «γαλλικά» τα ξημερώματα έξω από το Α. Τ. Λευκίμμης (video)

ΜΑΤ
06 Ιουλίου 2018 / 07:52
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΛΕΥΚΙΜΜΗ (ΚΕΡΚΥΡΑ). Περιορισμένης έκτασης επεισόδια έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκίμμης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου στις 2 το πρωί, ομάδα νέων ατόμων που βρισκόταν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, άρχισαν να φωνάζουν εναντίον της Αστυνομίας. Δημιουργήθηκε ένταση που είχε ως αποτέλεσμα να προσεγγίσει μια διμοιρία ΜΑΤ, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει.
Τα επεισόδια κατέληξαν σε τρεις συλλήψεις και δύο προσαγωγές, πλημμεληματικού και πταισματικού χαρακτήρα. Και οι πέντε νεαροί αφέθησαν ελεύθεροι. Κατά τη διάρκεια το επεισοδίων δεν προκλήθηκαν ζημιές, ούτε τραυματισμοί. 

Τι αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες

Σύμφωνα με προσωπικές μαρτυρίες στο enimerosi.com, οι κάτοικοι της περιοχής, άρχισαν να διαμαρτύρονται λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς των αστυνομικών οι οποίοι σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο με μουσικούς που γύριζε από τη συναυλία.
Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, οι αστυνομικοί ζήτησαν με εριστικό τρόπο από τους επιβάτες να βγουν έξω από το αυτοκίνητο. Αυτό στάθηκε η αφορμή να αρχίσουν να διαμαρτύρονται οι άνθρωποι που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να γίνει χρήση πυρών κρότου-λάμψης από τις αστυνομικές δυνάμεις.


VIDEO: FB Samoilis Nikos
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.