Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανανέωσε και ο Ν. Πουλημένος με τον Κρόνο

Γ΄ Εθνική
29 Ιουνίου 2018 / 15:11
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είχαμε επισημάνει ότι ο Κρόνος σιγά-σιγά κάνει τις κινήσεις που θέλει για να δημιουργήσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα

στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ξεκίνησε με τις ανανεώσεις παικτών που πρόσφεραν στην ομάδα και έκλεισε Κονισπολιάτη, Κοιλιάρα, Μεσημέρη, δείχνοντας ότι όποιον θέλει να κρατήσει θα το κάνει. Με νέα ανακοίνωση ενημερώνει η ομάδα των Αργυράδων ότι ο νεαρός Ν. Πουλημένος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.
Ο 22χρονος αμυντικός πήγε το 2016 στον Κρόνο και παίζει τόσο στη θέση του δεξιού μπακ, όσο και του κεντρικού αμυντικού. Έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ορφέα, συνέχισε στην ΑΕ Καναλίων και από κει πήγε στις ομάδες υποδομών του ΑΟΚ Κέρκυρα όπου έπαιξε 4 χρόνια, για να καταλήξει στον Κρόνο, όπου είχε μεγάλη συμμετοχή στην κατάκτηση του τίτλου τη σεζόν που πέρασε.
Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Πουλημένος από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Κρόνου την τελευταία διετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.  Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια