Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το 13ο πολιτιστικό και αθλητικό φεστιβάλ του ΕΣΥΝ - εκδηλώσεις

13ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ
22 Ιουνίου 2018 / 14:15
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με σύνθημα: Δεν είναι ελευθερία να ψάχνεις τη φυγή! Σκέψου - Ονειρέψου – Πάλεψε! θα λάβει χώρα το 13ο πολιτιστικό και αθλητικό φεστιβάλ του ΕΣΥΝ, για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, από Δευτέρα 25/6

ως Κυριακή 1/7.
Το ΕΣΥΝ πιστεύει ότι ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η αγωνιστική στάση ζωής είναι πυλώνες της πρόληψης. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου λοιπόν, που θα φιλοξενηθεί φέτος στο Μον Ρεπό στο θέατρο «Ρένα Βλαχοπούλου», προβάλλει την καλλιτεχνική δημιουργία και συγκεκριμένα:
• Δευτέρα 25/6 το θεατρικό τμήμα του Λαοδάμα «Το επόμενο βήμα», παίζει την παράσταση του Ρόμπερτ Τόμας «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται»
• Τρίτη 26/6 η θεατρική ομάδα του 7ου Γυμνασίου & 4ου Γ.Ε.Λ. Κέρκυρας, παρουσιάζει την τραγωδία του Αισχύλου «Επτά επί Θήβας»
• Τετάρτη 27/6 η νεανική ομάδα του θεατρικού του πολιτιστικού συλλόγου Νυμφών ανεβάζει το έργο «Τρόμος & αθλιότητα του Γ΄ Ράιχ» του Μπρεχτ
• Πέμπτη 28/6 το θεατρικό τμήμα του 3ου Γ.Ε.Λ. Κέρκυρας, παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Μάικ Κένι «Το αγόρι με τη βαλίτσα»
• Παρασκευή 29/6 η θεατρική ομάδα του 1ου Γ.Ε.Λ. Κέρκυρας, ανεβάζει τον «Επιθεωρητή» του Νικολάι Γκόγκολ
Η είσοδος είναι ελεύθερη και η έναρξη των παραστάσεων στις 21:00
Το 13ο πολιτιστικό και αθλητικό φεστιβάλ του ΕΣΥΝ, θα ολοκληρωθεί  την Κυριακή 1 Ιουλίου με Τουρνουά Grass Handball για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, που θα πραγματοποιηθεί στην Κάτω Πλατεία από τις 10 το πρωί, με ελεύθερη συμμετοχή, παράλληλα παιχνίδια και διαγωνισμούς.
Το ΕΣΥΝ καλεί το λαό, ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, να κάνουν τη μόνη ελεύθερη επιλογή. Να διαλέξουν τη διεκδίκηση ενάντια στην παραίτηση, να στοχεύσουν στις κοινωνικές αιτίες που οδηγούν τους νέους στα ναρκωτικά. Να γίνουν πρωταγωνιστές της ζωής, μακριά από τη λογική της παραίτησης που οδηγεί στη φυγή από την πραγματικότητα και τις εξαρτήσεις.
Δείξε το δρόμο της εξόδου σε όποιον σε θέλει στην «απ' έξω»
Σκέψου - Ονειρέψου – Πάλεψε!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.