Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει ο Κοιλιάρας για ακόμη μία χρονιά στον Κρόνο

Γ΄ Εθνική
14 Ιουνίου 2018 / 19:07
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά την ανακοίνωση του Ν. Κονισπολιάτη στον Κρόνο Αργυράδων, σειρά είχε το μεγαλύτερο όνομα με βάση την παρουσία του,

ο 32χρονος μεσοεπιθετικός Δ. Κοιλιάρας, αφού έπαιξε σε τρεις ομάδες της Superleague με 150 παρουσίες, καθώς και σε αρκετές ομάδες της Β΄ Εθνικής. Ένας τόσο έμπειρος και ποιοτικός παίκτης, δε θα μπορούσε να λείψει από την προσπάθεια του Κρόνου στη Γ΄ Εθνική και φυσικά η συζήτηση με τον πρόεδρο κ. Καραϊσαρλή δε χρειάστηκε να είναι πολύωρη, συμφώνησαν άμεσα, όπως ήταν αναμενόμενο και ο Δημήτρης Κοιλιάρας συνεχίζει στην ομάδα των Αργυράδων.
Η επίσημη ανακοίνωση του Κρόνου: «Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κοιλιάρας από τους βασικούς συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».
Ο 32χρονος Δ. Κοιλιάρας έπαιξε στον Εργοτέλη, στον Πανιώνιο, στον Λεβαδειακό και στη συνέχεια πήγε στην Κύπρο και στην ΑΕΠ Πάφος, για να φορέσει μετά, στη Β΄ Εθνική, τις φανέλες της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Ψαχνών και να συνεχίσει σε Παναργειακό, Ιάλυσο Σπάρτη, Εργοτέλη και Ηρόδοτο, πριν καταλήξει στον Κρόνο. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων με 8 συμμετοχές και 1 γκολ.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια