Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη νέα διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει ο Δήμαρχος Κέρκυρας

ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας
07 Ιουνίου 2018 / 10:53

Οι λόγοι «διαζυγίου» Δημάρχου Κέρκυρας - Προέδρου ΔΗΠΕΘΕ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η νέα διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί, μετά την παραίτηση του Στέφανου Κυπριώτη. Ο δήμαρχος Κέρκυρας, στο περιθώριο  συνέντευξης τύπου για την Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ), ερωτήθηκε σήμερα για τους λόγους που ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ. 



«Νομίζω ότι είναι βασική αρχή οποιασδήποτε διοίκησης ή διαχείρισης να υπάρχει εμπιστοσύνη και απόλυτη αρμονία ανάμεσα σε αυτούς που είναι επικεφαλής Νομικών Προσώπων και εξαρτώνται από το Δήμο. Δε μπορεί ο διευθυντής ή ο επικεφαλής μιας επιχείρησης να είναι σε δυσαρμονία ή να μην υπάρχει απόλυτο πνεύμα και κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα σε αυτόν ή σε αυτούς που εξαρτώνται από αυτόν. Αυτό για κάποιους λόγους, πιθανόν και για λόγους παρανόησης ή ό,τι άλλη ερμηνεία μπορεί να δώσει κανείς, μεταξύ εμού και του κ. Κυπριώτη διασαλεύτηκε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να βλέπουμε τα πράγματα τελείως διαφορετικά όσον αφορά το μέλλον και την πορεία μπροστά. Νομίζω ότι καλύτερος τρόπος είναι να το λύσουμε έτσι». 
Σχετικά με την ανακοίνωση του ονόματος του νέου προέδρου, ο Δήμαρχος Κέρκυρας κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, ανέφερε όμως ότι θα γίνει πολύ σύντομα.