Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι αντίπαλοι ΑΕ Λευκίμμης και Κρόνου στη Football League 2

Γ΄ Εθνική
04 Ιουνίου 2018 / 17:15
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κανείς δεν ξέρει πως θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Football League 2, αν μείνουν στην κατηγορία λίγες σχετικά ομάδες

και περιοριστεί σε 4 ή και 2 ομίλους η ΕΠΟ και δημιουργηθεί και Δ΄ Εθνική. Δυστυχώς όλα είναι στον αέρα και φυσικά τόσο η ΑΕ Λευκίμμης, όσο και ο πρωτοεμφανιζόμενος Κρόνος Αργυράδων, θα πρέπει να κάνουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις με αργά βήματα, έτσι ώστε να μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους. Με βάση τις επαγγελματικές κατηγορίες, θα έχουμε μια πιο δυνατή Γ΄ Εθνική την περίοδο 2018 - 2019 και μάλλον σε 5 ομίλους, πράγμα που σημαίνει ότι τουλάχιστον οι μισές ομάδες κάθε ομίλου θα υποβιβαστούν.
Θεωρητικά δε θα αλλάξει κάτι σε ότι έχει σχέση με τον σχηματισμό 8 ομίλων τη σεζόν που έρχεται, με τις κερκυραϊκές ομάδες να μετέχουν στον 3ο Όμιλο και σε αυτόν να περιλαμβάνονται Τηλυκράτης, Νέος Αμφίλοχος, Μακεδονικός Φούφα, Ερμής Αμυνταίου, Θεσπρωτός και Δόξα Κρανούλας, καθώς και οι πρωταθλήτριες ομάδες των Ενώσεων που είναι οι:
ΕΠΣ Φλώρινας: Μελιτέας Μελίτης, ΕΠΣ Κοζανης: Μακεδονικός Σιάτιστας, ΕΠΣ Ηπείρου: Θρίαμβος Σερβιανών, ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Σούλι Παραμυθιάς, ΕΠΣ Άρτας: ΑΟ Φλωριάδας, ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας: Αχέρων Καναλακίου, ΕΠΣ Κέρκυρας: Κρόνος Αργυράδων.
Συνολικά πάμε για έναν όμιλο 14 ομάδων και όλα θα παιχθούν στο μπάτζετ που θα δαπανήσει κάθε μια και στο μεταγραφικό κομμάτι της ενίσχυσής της. Για ΑΕ Λευκίμμης και Κρόνο Αργυράδων, απλά έχουν πολύ καλά Δ.Σ. και θεωρείται ότι οι στόχοι και των δύο θα είναι να πρωταγωνιστήσουν.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια