Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά παραϊατρικού εξοπλισμού στο Γηροκομείο από το Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας

Γηροκομείο Κέρκυρας
01 Ιουνίου 2018 / 10:05

Για την κάλυψη αναγκών των φιλοξενούμενων στο ίδρυμα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιάννη Γαβαλά, μέλη του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα-Καποδίστριας» παρέδωσαν το Σάββατο 26/5 στο Γηροκομείο Κέρκυρας χρήσιμο παραϊατρικό εξοπλισμό για την κάλυψη αναγκών των φιλοξενούμενων στο ίδρυμα συμπολιτών μας.
Την αντιπροσωπεία του Ομίλου υποδέχθηκε ο διευθυντής του Γηροκομείου κ. Αλέξης Μαυροζούμης ο οποίος ευχαρίστησε τους ροταριανούς για την πρωτοβουλία τους και συζήτησε μαζί τους για τις γενικότερες ανάγκες σε έμψυχο υλικό και εξοπλισμό και τις δυνατότητες κάλυψης των τελευταίων από χορηγούς.
Συζητήθηκε επίσης η ανάγκη επείγουσας επισκευής των όψεων και η επίλυση των προβλημάτων υγρασίας του κτιρίου το οποίο δεν έχει συντηρηθεί για περισσότερα από 15 χρόνια. Όπως ανέφερε ο κ. Μαυροζούμης είναι σε αναμονή σχετικής τεχνικής έκθεσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και ελπίζει στη συνέχεια να βρεθούν οι απαραίτητες πιστώσεις.
Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα-Καποδίστριας» υποσχέθηκαν στον κ. Μαυροζούμη ότι - στο μέτρο των δυνάμεών τους - θα βρίσκονται στην διάθεσή του για να στηρίξουν το δύσκολο έργο του.