Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγώνας αγάπης για το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο από τον ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./CORFU F.C.

Αγώνας αγάπης
31 Μαΐου 2018 / 13:39

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο./ CORFU F.C. για έκτη συνεχομένη χρονιά διοργανώνει φιλανθρωπικό, πολιτιστικό, αθλητικό γεγονός για το έτος 2018 με αφορμή την προσφορά αλληλεγγύης και αγάπης με ένα και μόνο σκοπό την βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:15 θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Ομίλου μας, με την συμμετοχή επτά Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 (ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ, ΚΑΨΗΣ, ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ, ΜΠΑΣΙΝΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ )- υπό τις οδηγίες του κορυφαίου Έλληνα προπονητή ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ - και  της Εθνικής Αστυνομίας Ελλάδος. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν πολιτιστικές δράσεις και αγώνας επίδειξης από τα τμήματα υποδομής του ΚΕΡΚΥΡΑ Π.Ο. /CORFU F.C. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο διακεκριμένος αθλητικός δημοσιογράφος ΑΡΗΣ ΓΑΤΑΣ.
Ο σκοπός αυτής της δράσης γίνετε προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο «αγκαλιά» Κέρκυρας .
Η φιλοσοφία του Ομίλου μας παραμένει σταθερή από την ημέρα ίδρυσης του έως και σήμερα, ο εθελοντισμός και η  προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι  αυτοσκοπός μας.
Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε την βοήθεια σας προκειμένου να έχει επιτυχία η φιλανθρωπική μας εκδήλωση και να επιτευχθεί ο στόχος της βοήθειας των παραπάνω ιδρυμάτων .