Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στου Σολάρη λόγω της έναρξης των εργασιών

Κέρκυρα
25 Μαΐου 2018 / 15:02

ΚΕΡΚΥΡΑ. Από την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2018 θα γίνει ασφαλτόστρωση στην Εθνική Οδό Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν:
1.    στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας, από την Γενική Κλινική Κερκύρας “Αλέξανδρος Μάστορας” μέχρι τη διασταύρωσή του με την οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη,
2.    από τον κόμβο Ποταμού μέχρι τον κόμβο Εκάτης.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας, από την Γενική Κλινική Κερκύρας “Αλέξανδρος Μάστορας” μέχρι τη διασταύρωσή του με την οδό Αλεξάνδρου Παναγούλη θα διακοπεί.  Η κυκλοφορία από τον κόμβο Ποταμού μέχρι τον κόμβο Εκάτης προσωρινά θα διεξάγεται με εναλλάξ διακοπή-εκτροπή των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.  Θα τοποθετηθούν σχετικές προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες για την πλήρη ενημέρωση των οδηγών και την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.
Η Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη  σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.