Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Σπ. Μάστορας και πάλι πρόεδρος της ΑΕΛ

ΑΕ Λευκίμμης
17 Μαΐου 2018 / 19:04
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΑΕ Λευκίμμης, εκλέχθηκε 18μελες Δ.Σ.,

έγινε σύγκληση το βράδυ της Τετάρτης για το νέο διοικητικό σχήμα και ομόφωνα αποφασίστηκε να είναι και πάλι στο τιμόνι σαν πρόεδρος ο Σπύρος Μάστορας, ο οποίος από αυτή τη θέση τα δυο τελευταία χρόνια, οδήγησε την ΑΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, αλλά και στην άνετη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Από κει και πέρα δεν είχαμε εκπλήξεις στις άλλες θέσεις, αν και αυτό είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τους νεοεκλεγέντες οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι να δουλέψουν και να βοηθήσουν έτσι ώστε η ΑΕΛ να πετάξει όσο ψηλότερα γίνεται.     
 
Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ για το νέο διοικητικό σχήμα
«Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης συνεδρίασε σε σώμα σήμερα για τον καταρτισμό του νέου διοικητικού συμβουλίου.  Ομόφωνα αποφασίστηκε πως στο διοικητικό τιμόνι της ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ για τα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκεται ο Σπύρος Μάστορας. Αντιπρόεδροι: Χρυσικόπουλος Σπύρος (Γέγιος), Χαλικιάς Ιωάννης, Πανδής Ιωάννης. Γενική Γραμματέας: Σαγιά Αλεξάνδρα, Ειδικός Γραμματέας: Θεριανός Σπυρίδων, Γενικός Αρχηγός: Κουρής Μπάμπης, Μέλη: Μπάστας Σπυρίδων, Γαρδικιώτης Βασίλειος, Βλάσσης Ευστάθιος, Κάντας Βασίλειος, Λιόπουλος Προκοπής, Γιώτης Αναστάσιος, Γαστεράτος Σπυρίδων, Μοναστηριώτης Γιάννης, Πλασκασοβίτης Κων/νος, Σαμοΐλης Γιάννης, Μακαντάνης Βασίλειος.

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια