Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παίχτης του ΠΑΣ Γιάννενα ο Στέφανος Σιόντης

ΑΟΚ Κέρκυρα
14 Μαΐου 2018 / 14:28
Σπύρος Πίκουλας

ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο νησί, με σπουδαίες εμφανίσεις και τεράστιες βοήθειες στην Κέρκυρα,

ο Στέφανος Σιόντης, είναι και επίσημα παίκτης του ΠΑΣ Γιάννενα, μετά και από την επίσημη ανακοίνωση του σωματείου και ένας από τους πρώτους παίκτες που έφυγε από την ομάδα του ΑΟΚ και επίσημα υπέγραψε σε κάποια άλλη.
Ο Στέφανος στα 31 του χρόνια για πρώτη φορά θα παίξει με τα χρώματα του ΠΑΣ, την ομάδα που υπηρέτησε πάρα πολλά χρόνια ο πατέρας του, παλιός άσσος της ομάδας τη δεκαετία του ΄70, κάτι που ήταν έκπληξη για όλους, αφού μετά από 12 χρόνια επαγγελματικής καριέρας πήγε στη γενέτειρα του. Σίγουρα ο ΑΟΚ χάνει έναν σπουδαίο μέσο, αλλά και η θέση του Στ. Σιόντη είναι σε ομάδα της Superleague και λογικό είναι να αφήσει τον ΑΟΚ.
Η ανακοίνωση του ΠΑΣ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Στέφανο Σιόντη. Ο Στέφανος έχει γεννηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 1987, έχει παίξει στις ομάδες του Παναθηναϊκού, της Καβάλας, του Παναιτωλικού, της Βέροιας και της Κέρκυρας. Στην ομάδα μας υπέγραψε για 2 χρόνια και θα αγωνιστεί ως ΜΕΣΟΣ με τη φανέλα νούμερο 22».
Ο Στ. Σιόντης σε δηλώσεις του είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για την ομάδα της πόλης μου, μιας και είμαι γεννημένος και μεγαλωμένος εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, τον προπονητή μας κ.Πετράκη για την ευκαιρία που μου δίνουν. Έρχομαι έτοιμος να αγωνιστώ με στόχο να βοηθήσω την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους της».

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια