Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Ατρόμητος στην Α1 μετά το 1-0 κόντρα στον Όλυμπο

Τοπικά πρωταθλήματα
09 Μαΐου 2018 / 17:56
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μια κατηγορία παίχτηκε σε ένα παιχνίδι, στο ουδέτερο γήπεδο του Πετριτή, ανάμεσα στον Ατρόμητο Στρογγυλής και τον Όλυμπο,

το οποίο έκρινε την άνοδο μιας εκ των δύο ομάδων στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΚ. Ο Ατρόμητος που είχε πλεονέκτημα έδρας και μετά το 2-2 της περασμένης Κυριακής έπαιζε για δυο αποτελέσματα, νίκη ή και ισοπαλία, κατάφερε να κερδίσει με 1-0 και παράλληλα να πάρει το εισιτήριο της ανόδου.
Ήταν ένα ματς με αρκετό άγχος και για τις δυο ομάδες λόγω της κρισιμότητάς του, με τον Ατρόμητο να θέλει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα, αφού αυτό θα ήταν αρκετό για να πετύχει τον στόχο του. Αυτό το κατάφερε γιατί ήταν ψυχωμένος, οι παίκτες του ήταν μαχητικοί και τα έδωσαν όλα και μάλιστα μπόρεσε να σκοράρει δέκα λεπτά πριν το τέλος και ενώ ο Όλυμπος έπαιζε με εννέα παίκτες. Και αυτό γιατί δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Κουλούρης στο 60΄ αφού έσπρωξε αναίτια αντίπαλο και αποβλήθηκε στο 73΄με 2η κίτρινη ο Αυλωνίτης. Στο 80΄ με πλασέ του Ι. Γραικού έγινε το 1-0, ενώ στο 83΄με 2η κίτρινη αποβλήθηκε ο Λ. Γιαννούλης.
Ο Όλυμπος δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά όταν κάποιοι παίκτες δεν αναλογίζονται ότι παίζουν τους κόπους μιας χρονιάς, αποβάλλονται αναίτια και αφήνουν την ομάδα με εννέα παίκτες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η ομάδα να κυνηγήσει ως το τέλος τη νίκη, αυτό είναι αναμενόμενο.
Ατρόμητος: Αβραμιώτης, Γρακός Γ., Ι., Γιαννούλης Αλ., Λ., Αβδραμιώτης Θ., Λιούμπας, Κασίμης, Μπράτος, Βασιλάκης (έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Λουκάς).
Όλυμπος: Μπέκιος, Χρυσικόπουλος, Κωνστάντης, Μωραϊτης, Αυλωνίτης, Ζώτος, Καρβούνης, Μαγκάβερν, Κουλούρης, Κουμανάκος, Βέρμπη (έπαιξαν και οι Τζίλιος, Βλαχόπουλος, Κούδας).

Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια